Control Solutions International Inc. opent vestiging in Amsterdam


AMSTERDAM, 20080909 -- Control Solutions International is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van onafhankelijke (interne) audits, compliance, risk management en technology risk services. Al ruim 15 jaar is Control Solutions de betrouwbare adviseur van meer dan 500 clienten in alle sectoren. Met ruim 800 eigen medewerkers die gemiddeld 15 jaar ervaring hebben in een diversiteit aan ondernemingen heeft Control Solutions diensten geleverd in meer dan 35 landen. Was Control Solutions al een begrip in Amerika, Japan en India, nu is Nederland daar aan toegevoegd.

Ad Straathof RE (39), eerder werkzaam bij Ernst & Young en Grant Thornton, en Eric Westhoek RE RA (42), eerder werkzaam bij Deloitte en Ernst & Young, zijn benoemd tot partners van Control Solutions International en vormen samen het managementteam van Control Solutions B.V. Het kantoor van Control Solutions is gevestigd aan Beech Avenue 54-80, Amsterdam Schiphol-Rijk.

Simon Dealy, Managing Director Control Solutions International en verantwoordelijk voor de Europese activiteiten zegt "Met de opening van dit kantoor en met deze twee zeer ervaren partners maakt CSI een uitstekende start en hebben we een goede representatie in Nederland, hetgeen goed nieuws is voor onze cliënten met kantoren in Nederland en West-Europa. Daarnaast verwachten we dat de Nederlandse markt, bekend om zijn grote aantal international opererende organisaties, ons nieuwe en veelbelovende cliënten zal brengen, wat zal bijdragen aan onze wereldwijde services.