Megaborn speelt met wervingsviral slim in op mobiliteit


Carrièrekansen zonder last van files of lange reistijden

WAARDENBURG, 20080909 -- Megaborn uit Waardenburg lanceert de viral `De kortste weg naar leuker werk' om nieuwe mensen te werven. Zij breidt haar kantoren in Nederland namelijk de komende jaren uit. Bij dit bedrijf werken ingenieurs, adviseurs en managers samen aan oplossingen op het gebied van verkeer, infra en mobiliteit. De viral is bestemd voor verkeerskundigen, ontwerpers, AutoCad-tekenaars, bestekschrijvers, projectbegeleiders en -coördinatoren, communicatieadviseurs, en project- en procesmanagers. Op creatieve wijze worden zij daardoor geprikkeld een nieuwe weg in te slaan bij een boeiend bedrijf bij hen in de buurt.

Deze viral speelt haarfijn in op het thema mobiliteit dat actueler is dan ooit tevoren. De komende tijd opent Megaborn nieuwe kantoren in Apeldoorn en in de Haarlemmermeer. Daarna volgt Breda. Ze laat dus niet de vestiging Waardenburg groeien, maar breidt haar kantorennet uit. Met deze strategie kan Megaborn groeien en tegelijkertijd de open en plezierige bedrijfscultuur in stand houden; korte lijnen en samenwerken in een transparante en slagvaardige organisatie, dichtbij medewerker en klant. Voor medewerkers betekent dat veel persoonlijke ontwikkeling en genoeg kansen om door te stromen. Ook houden zij zo direct contact met klanten over uiteenlopende facetten van projecten. Kortom, volop carrièrekansen zonder last van files of lange reistijden.

Arbeidsmarktcommunicatie
In de viral komen alle noodzakelijke elementen voor arbeidsmarktcommunicatie beeldend terug; beweging, mobiliteit, ontwikkeling en perspectief. Het maakt de kijker nieuwsgierig naar deze vernieuwende werkgever die niet alleen bedrijfsmatig naar mobiliteit kijkt, maar ook naar wat mobiliteit betekent voor haar medewerkers en de maatschappij. Duizend mensen uit een eigen bestand ontvangen de viral. Ga voor de viral naar www.dekortstewegnaarleukerwerk.nl.

Over Megaborn
Megaborn is tien jaar geleden gestart door Theo Megens en Peter Zwamborn. Inmiddels werken er ruim twintig mensen die opdrachten uitvoeren, verspreid over het land op het gebied van verkeer, infra en mobiliteit. Daarbij verleent het bedrijf diensten voor alle fases van een project van advies, engineering, management tot en met realisatie.

Fotobijschrift: eindbeeld viral





Ingezonden persbericht