Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Training Effectief Besturen

op dinsdag 9, 16 en 23 september

Inhoud en doel
In de training Effectief Besturen wordt met voorbeelden uit de eigen praktijk gewerkt aan verbetering van de effectiviteit van het werk van de voorzitter en de bestuursleden. Deelnemers krijgen inzicht in rollen, taken en functies van de voorzitter en andere bestuursleden. Uw vaardigheden worden getraind, deelnemers leren hun sterke kanten te benutten en krijgen tips voor de eigen aandachtspunten. De training bestaat ui drie bijeenkomsten en wordt afgesloten met een door de burgemeester ondertekend certificaat.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor voorzitters en bestuursleden van belangenorganisaties, politieke organen en vrijwilligersorganisaties. Deze training levert het meest op als deelnemers lid zijn van een bestuur.

Wanneer, wat en waar
Effectief Besturen vindt plaats op dinsdag 9, 16 en 23 september van 19:30 tot 22:00 uur in onze trainingslocatie aan het Ungerplein 2, flat 10 in Rotterdam. De training kost 40,- per persoon.

Deelnemers via SBR regelen kosten en betaling via die organisatie, voor nadere informatie dient u contact op te nemen met SBR, 010 - 240 00 97.

Meer info
LOKAAL, www.lokaal.org, info@lokaal.org of bel 010 - 443 30 60.

SBR en LOKAAL
Ook Jij Actief, Effectief Besturen en Actief in je Stad worden aangeboden door Samenwerkende Bewonersorganisatie Rotterdam en Stichting LOKAAL Rotterdam.