Ingezonden persbericht


()

PERSBERICHT

()

9 september 2008hoge resol

Hertz opent Russische vestigingen voor Olympische Winterspelen van 2014

ZAO Travel Rent, de internationale Russische franchisenemer van Hertz, opent zijn deuren in Sochi (Adler), Rusland's belangrijkste havenstad en grootste resortbestemming aan de Zwarte Zee. Sochi dat een miljoeneninjectie voor de Spelen krijgt, is aangewezen als hoofdstad van de Olympische Winterspelen van 2014 en opent de deur naar een dynamische toekomst voor Sochi en de hele regio.

Hertz opent in Sochi drie vestigingen -op het vliegveld, op het treinstation en in het centrum- voor toeristen en internationale zakenreizigers. Een uitgebreid aanbod van voertuigen, waaronder de gangbare huurauto's maar ook SUV's zijn beschikbaar op deze locaties, evenals een limousineservice en lange termijn verhuur.

Michel Taride, President Hertz Europe en Executive Vice President Hertz Corporation: "We zijn verheugd dat Hertz de eerste internationale autoverhuurder in Sochi is. Hertz is er als eerste autoverhuurbedrijf in geslaagd een uitgebreid Russisch netwerk op te bouwen. Door constante innovaties en de klant centraal te stellen is Hertz -jaarlijks sinds 2001 - door de lezers van TTG Russia uitgeroepen tot beste autoverhuurder van Rusland."

Hertz is in Rusland vertegenwoordigd sinds de jaren '70. Momenteel exploiteert Hertz door middel van drie franchise partners 31 vestigingen in 14 steden in de Russische Federatie. Ook is Hertz het enige internationale autoverhuurbedrijf met een vestiging op het eiland Sakhalin, ten Noorden van Japan.

Over Hertz
Hertz is 's werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 8.000 corporate vestigingen in meer dan 150 landen. In 2008 viert Hertz dat het al 90 jaar kwaliteitsvoertuigen verhuurt aan particuliere en zakelijke klanten

Product- en service-innovaties zoals de Hertz #1 Club Gold, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatie systeem, het Hertz in-car DVD Entertainment en de unieke voertuigen in de Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie.

www.hertz.nl

Einde persbericht

---

Voor meer informatie of hoge resolutie beeldmateriaal:

JuniorSeniorPressDpt
MartineKeukenkamp
Tel: +31 (0) 20 ­ 53 53 453 (algemeen)
E-mail: martine@jr-sr.com

Contact Hertz Benelux:
Hertz Automobielen Nederland B.V.
Caroline Simmerman ­ Marketing Manager Benelux
Tel: +31 (0) 23 -5670 776
E-mail: csimmerman@hertz.com