Ingezonden persbericht


Financiële consultancy onderneming:

Pieter Smit benoemd tot marketing manager van TriFinance

Amsterdam, 9 september 2008

TriFinance, de snel groeiende internationale financiële consultancy onderneming, heeft Pieter Smit (33) benoemd tot marketing manager. In 2006 is Pieter Smit in dienst gekomen bij TriFinance als consultant. Hij is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het marketingbeleid van TriFinance in Nederland en in die hoedanigheid tevens betrokken bij de internationale positionering van het bedrijf.

Wilko Brink, Managing Director, zegt het volgende over de benoeming: "Als internationale onderneming op het gebied van financiële consultancy is het belangrijk dat we ons onderscheidende vermogen blijven benadrukken. Omdat deze markt volop in beweging is, hebben we iemand nodig die onze meerwaarde duidelijk in de markt zet. Het is namelijk niet genoeg dat we zelf weten dat de TriFinance formule, waarbij onze consultant in het veld permanent kan terugvallen op de vakkennis van het collectief, uniek is. Ook de markt moet hiervan nadrukkelijk op de hoogte zijn. Pieter Smit vormt dan ook een belangrijke schakel in dit proces en we zijn blij dat hij bij ons deze functie op zich neemt."

Het bedrijf - opgericht in 2001- is actief op het gebied van financiële consultancy en project management. TriFinance levert ervaren financiële experts op sleutelposities binnen het bedrijfsleven en overheid. Daarnaast richt TriFinance zich op werving- en selectie van financieel management. Op dit moment heeft het bedrijf kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Düsseldorf, Gent, Rotterdam en meer dan 250 financiële professionals in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

TriFinance,
Pieter Smit, Tel. 020- 5800330, mail: Pieter.smit@trifinance.nl

Improve Communication Network,
Ruud Nijhout/Ocky Wiemeijer, Tel. 020- 7155330/0654-236300, mail: ruud@improve-network.com