Ingezonden persbericht


Persbericht

RUN OP EUROCAMP REIZEN MEIVAKANTIE 2009
CÔTE D'AZUR, TOSCANE EN DORDOGNE POPULAIRSTE VOORJAARSBESTEMMINGEN

Amersfoort, september 2008 ­ Nieuw in Nederland: de lekker lange meivakantie. Was het tot voor kort niet meer dan even snel een weekje bijkomen, in 2008 sloten veel scholen twee weken de deuren. Families maakten dankbaar gebruik van deze extra vrije tijd en boekten massaal reisjes in binnen- en buitenland. Campingvakantiespecialist Eurocamp meldt zelfs een boekingsstijging van 400% ten opzichte van vorig jaar. Vooral Frankrijk, Italië en Spanje zijn populair en dankzij de periode buiten het hoogseizoen en de vroegboekkortingen nog eens hartstikke voordelig ook. In 2009 wordt de twee weken meivakantie-trend door veel scholen voortgezet. Eurocamp is er klaar voor!

Côte d'Azur, Toscane en Dordogne
Alles in bloei, lekker warm en veel rustiger dan in de zomer. Op vakantie gaan in het voorjaar is eigenlijk ideaal, zeker als je er de tijd voor kunt nemen. Eurocamp zag dit jaar een enorme boekingsgolf in de meivakantie, die dit jaar twee weken duurde. Erg populair waren o.a. campings L'Étoile d'Argens aan de Côte d'Azur, Norcenni Girasole Club in Toscane en Saint Avis Loisirs in de Dordogne. Lekker met de hele familie genieten van het voorjaar, elkaars gezelschap en de prachtige omgeving.

Ruime keuze aan bestemmingen in 2009
Inmiddels wordt er bij Eurocamp alweer volop geboekt voor 2009. Voor de meivakantie kan de klant kiezen uit ruim 70 campings. Net als afgelopen jaar lijken de zonnige bestemmingen in Zuid-Frankrijk en Italië favoriet. Maar ook Amerika is wederom in trek bij gezinnen voor een twee-weekse vakantie begin mei.

Voorjaarsvakantie voordelig voor portemonnee
Nog een groot voordeel van een vakantie in het voorjaar is de prijs. De tarieven zijn een stuk lager dan in het hoogseizoen en in combinatie met de vroegboekkorting van Eurocamp wordt op meivakantie gaan helemaal aantrekkelijk. Wie vóór 1 december 2008 boekt krijgt op een groot aantal bestemmingen in het voor- (en na-) seizoen 10% korting. En dan zijn er ook nog vaste seizoensaanbiedingen zoals 14=12 en 7=6.

In 2009 is de officiële meivakantie in alle regio's van 25 april tot en met 5 mei voor zowel basis- als voortgezet onderwijs. Veel scholen verlengen de vakantie tot en met 10 mei. Kijk voor meer informatie en boekingen op www.eurocamp.nl.

Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op ruim 165 bestemmingen. Er wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent of een luxe chalet met een ruim overdekt terras. Op alle campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis. Ook heeft Eurocamp eigen kinderclubs onder de naam Fun Station en voor de allerkleinsten is er Mini Fun Station. Voor tieners biedt Eurocamp het programma Base: internationale animatie. In Amerika werkt Eurocamp samen met de Amerikaanse kampeerspecialist KOA en verblijven de klanten in houten kabins of lodges. Voor meer informatie: www.eurocamp.nl / www.petitparadis.nl / www.eurocamp-enjoy.nl