Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

Seven FM organiseert voor derde keer Gospelawards

Voor de derde keer op rij zal Seven FM dit jaar de organisator zijn van de Nederlandse Gospelawards. Vorig jaar haalde DJ Tony Foxx de meeste stemmen en was daarmee winnaar van de Gospelaward 2007. Ook dit jaar schakelt de zender de luisteraar in om hun favoriete artiesten te nomineren.

In Nederland is de Gospelaward inmiddels uitgegroeid tot een prestigieuze prijs onder Nederlandse christelijke popartiesten. Vorig jaar wonnen behalve DJ Tony Foxx ook Sharon Kips, Stellar Kart en Hillsong United een award. Wie er dit jaar zal winnen hangt af van de luisteraars van de christelijke hitradiozender. Nominatievoorkeuren kunnen doorgegeven worden via de speciale website www.gospelawards.nl.

Seven FM is de hitradiozender voor christelijk Nederland. De internetzender bestaat sinds 2004 en zendt uit via www.seven.fm. Seven FM is sinds 2006 ook wereldwijd te ontvangen met GPRS en UMTS via www.pda.seven.fm. Doormiddel van een aansprekende programmering wil Seven FM een goed alternatief te zijn voor de seculiere media. Seven FM bereikt maandelijks ruim 2.000 mensen via haar website en stream. Sinds begin september heeft Seven FM ook een vernieuwde en uitgebreide programmering.

----------
Noot voor de redactie,