Agfa-Gevaert Group

Raad van Bestuur van Agfa-Gevaert bevestigt zijn engagement voor de eenheid en de strategie van zijn HealthCare businessgroep


* Press release

* Mortsel, België

* 0eptember 09, 2008 17:40

In de voorbije week verschenen er in de Belgische pers enkele artikels die stelden dat Agfa-Gevaert op het punt zou staan om met een formeel verkoopproces voor zijn HealthCare businessgroep te starten.

In zijn gewone vergadering van vandaag, 9 september 2008, heeft de Raad van Bestuur vastgesteld dat deze misleidende informatie voor heel wat verwarring heeft gezorgd. De Raad van Bestuur heeft daarom beslist om zijn standpunt te verduidelijken.

De Raad van Bestuur heeft beslist dat absolute voorrang moet worden gegeven aan klantentevredenheid, aan de ontwikkeling van de businessactiviteiten en aan operationele verbeteringen.

De Raad van Bestuur bevestigt dat er geen beslissing werd genomen om een verkoopproces van de HealthCare businessgroep op te starten.

De Raad van Bestuur bevestigt zijn engagement voor het behoud van de eenheid van de HealthCare businessgroep, voor zijn strategie en voor de investeringen die werden gedaan om zijn leidinggevende positie in healthcare IT verder uit te bouwen.

---

Johan Jacobs
Corporate Press Relations Manager
Septestraat 27
2640 Mortsel - Belgium
tel:+32 (0) 3 444 8015
fax:+32 (0) 3 444 5005
johan.jacobs@agfa.com

* Press releases per month

* Search Press Releases

* Press Contact

* Publications

* Mailing Lists & E-mail Alerts

© 2008 Agfa-Gevaert Group all rights reserved. Privacy and Legal information. E-mail our webmaster if you have questions or problems regarding this Web site.
Last updated on 09 50ep 2008.