Nieuwe mobiele site Sp!ts

10/09/2008 09:52

Telegraaf Media Nederland

Sp!ts heeft haar nieuwe mobiele site gelanceerd. Hiermee voorziet de nieuwsleverancier consumenten 24 uur per dag van het belangrijkste nieuws. Sp!tsnieuws is toegankelijk via m.spitsnieuws.nl én via de portals van alle grote mobiele serviceproviders van Nederland. De consument krijgt altijd en overal relevante informatie aangeboden met een mix van actualiteit (nieuws uit binnen- en buitenland, sportnieuws) en entertainment. Adverteerders kunnen binnenkort op het Sp!tsplatform mobiel advertising inzetten.

Hoe spits wil je 't hebben?

Het vergroten van het bereik via andere mediakanalen en op relevante momenten past binnen de multimediale strategie van Sp!ts. De ene gebruiker heeft graag de krant in zijn handen, terwijl de ander kiest voor spitsnieuws.nl of Sp!ts op mobiel. Bart Mouter, manager Consumer Marketing & Channel Development van Sp!ts: "Mobiel Internet maakt een stormachtige groei door. Het aantal consumenten dat gebruik maakt van internet op een handheld of via een mobiele telefoon of smartphone stijgt met 30% tot 40% per jaar. Sp!ts en compact & overzichtelijk nieuws op je mobiel gaan goed samen".

Na de lancering van de website Spitsnieuws.nl op 1 april dit jaar is nu de mobiele variant van Spitsnieuws.nl gelanceerd. Spitsnieuws onderscheidt zich van andere nieuwssites door de combinatie van nieuws en entertainment. Deze aanpak is met de lancering van m.spitsnieuws.nl ook doorgevoerd op het mobiele platform van Spits.

De mobiele variant van Spitsnieuws.nl is tot stand gekomen in samenwerking met de mensen van Sharewire. Zij hebben de bouw en het ontwerp van de mobiele website gerealiseerd en zorgen er bovendien voor dat Spitsnieuws op alle mobiele toestellen op de juiste manier wordt weergegeven.

Over Sp!ts

Sp!ts wordt uitgegeven door BasisMedia B.V. en is de compacte, multimediale nieuwsbrenger en inspiratiebron met een unieke en relevante positie binnen de leeftijdscategorie 18 tot 34 jaar. Sp!ts biedt 24 uur per dag het belangrijkste nieuws op het gebied van actualiteit, sport en entertainment. Sp!ts bereikt met haar krant dagelijks 1,9 miljoen lezers.

Over Telegraaf Media Nederland

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en omvat een belangrijk gedeelte van de Nederlandse activiteiten van TMG: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, HDC Media, Holland Combinatie, Basismedia, Telegraaf Tijdschriften Groep, WebRegio Media, Pilarczyk Mediagroep, Telegraaf Productiehuis en Librium TV. In totaal exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd printtitels, even zoveel websites, diverse 'out of home TV'netwerken en een aantal videoproductiehuizen. Dat maakt Telegraaf Media Nederland het eerste complete mediahuis van Nederland, met verschillende mediamerken en - platformen, die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.





http://m.spitsnieuws.nl