Fannie Mae kondigt nieuwe emissie van Benchmark Notes(R) op 2 jaar aan.

10/09/2008 12:55

PR Newswire

WASHINGTON, September 10 /PRNewswire/ --
Hierna volgen de details van de emissie van Fannie Mae (NYSE: FNM):

Op 2 jaar
Datum vaststelling emissiekoers 10 september 2008
Betalingsdatum 12 september 2008
Vervaldatum 12 oktober 2010
Omvang van emissie Te bepalen
Coupon Te bepalen
Uitkeringsdata Jaarlijks op 12 oktober en 12 april, beginnend op 12 oktober 2008
CUSIP 31398ATZ5
Notering Een aanvraag wordt ingediend om de effecten te noteren op de EuroMTF-markt van de
Luxemburgse effectenbeurs De leden van het bankensyndicaat zijn Citigroup Global Markets Inc. en J.P. Morgan Securities Inc. Co-lead managers zijn Deutsche Bank Securities Inc., Goldman Sachs & Co. en UBS Securities LLC.

Fannie Mae is een bedrijf dat in bezit is van aandeelhouders met een openbare missie. Fannie Mae werd opgericht om het aantal betaalbare woningen uit te breiden en wereldwijd kapitaal naar plaatselijke gemeenschappen te brengen ten behoeve van de Amerikaanse woningmarkt. Fannie Mae heeft federale statuten en is werkzaam in de secundaire hypotheekmarkt om ervoor te zorgen dat hypotheekbankiers en andere kredietverschaffers genoeg fondsen hebben om leningen tegen lage tarieven te verstrekken aan mensen die een huis kopen. 2008 is het zeventigste jaar waarin we onze diensten aanbieden op de Amerikaanse huizenmarkt. Het is onze taak om diegenen die Amerika huisvesten te helpen.

Dit persbericht vormt geen aanbod om effecten van Fannie Mae te verkopen en is ook geen verzoek tot een aanbod om deze effecten te kopen. Niets in dit persbericht vormt een advies over de voordelen van aankoop of verkoop van een bepaalde belegging. Een beslissing om te beleggen in de effecten die hier worden vermeld, moet enkel worden gemaakt op grond van de informatie in de prospectus van Fannie Mae. Er mag geen vertrouwen worden gesteld in de volledigheid of juistheid van de informatie in dit persbericht.

U moet de aard van de effecten en de mogelijke risico's begrijpen voordat u effecten verhandelt. U moet weten of de effecten geschikt zijn voor u in de context van uw omstandigheden en uw financiële positie. Raadpleeg in geval van twijfel een voldoende gekwalificeerde financiële adviseur.

Benchmark Notes is een gedeponeerd merk van Fannie Mae. Gebruik van dit merk zonder toestemming is verboden.

Website: http://www.fanniemae.com

Jason Lobo, +1-202-752-1692, of Latressa Cox, +1-202-752-6707, beiden van Fannie Mae






-