Politie Kennemerland

Verdachte Badhoevedorp nog niet verhoord.

Badhoevedorp, 10-09-2008 o De aangehouden 63-jarige verdachte die wordt verdacht van betrokkenheid bij het door misdrijf om het leven komen van haar man en dochter in Badhoevedorp, is vanwege haar gezondheidstoestand opgenomen in het penitentiair ziekenhuis in Scheveningen. Zoals al eerder is gemeld verkeert zij niet in levensgevaar.

In Scheveningen is zij voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. Zij is nog niet door medewerkers van het onderzoeksteam verhoord kunnen worden. Over oorzaak en toedracht van de gebeurtenissen op vrijdag 5 september kan daarom dan ook niets naders worden gemeld.

Eerdere persberichten waren:

Persbericht 7/9

Identiteit slachtoffers bekend
BADHOEVEDORP, 7 september. In aanvulling op eerdere berichten omtrent het onderzoek naar het door misdrijf om het leven komen van twee mensen in de Prins Clauslaan kan het volgende worden bekend gemaakt.

De twee om het leven gekomen mensen zijn geidentificeerd. Het gaat inderdaad om de 61-jarige mannelijke bewoner en zijn 22-jarige dochter.

Verder wordt bevestigd dat de aangehouden 63-jarige verdachte, vrijdagochtend 5 september, betrokken is geweest bij een eenzijdig ongeval op de Elswoutlaan in Overveen. Daarbij is de vrouw gewond geraakt, zij verkeert niet in levensgevaar. Het is nog niet mogelijk geweest haar nader te verhoren.

Nadere informatie kan in het belang van het onderzoek nog niet worden gedaan. Het onderzoek wordt voortgezet door het ingestelde Team Grootschalige Opsporing.

Persbericht 6/9

Identiteit aangehouden verdachte bekend
BADHOEVEDORP, 6 september- In een eerder bericht over het onderzoek naar de twee door een misdrijf om het leven gekomen personen in een woning aan de Prins Clauslaan, vrijdagochtend vroeg, gaf de politie Kennemerland aan een verdachte te hebben aangehouden. De identiteit van deze verdachte kan inmiddels worden gemeld, het gaat om de 63-jarige bewoonster van het pand. Wat haar rol is geweest, is nog onderwerp van onderzoek.

Al eerder werd aangegeven dat de aangetroffen stoffelijk overschotten vermoedelijk de vader en zijn dochter zijn, er heeft nog geen confrontatie plaatsgevonden, waardoor de identiteit van de slachtoffers nog niet definitief kan worden vastgesteld.

Het Team Grootschalige Opsporing van de politie Kennemerland zet het onderzoek voort.

Persbericht 5/9

Politie onderzoekt ernstig misdrijf

BADHOEVEDORP, 5 september- De politie heeft in een woning aan de Prins Clauslaan in de nacht van donderdag op vrijdag twee personen aangetroffen,
die overleden bleken te zijn. Uit het eerste onderzoek komt naar voren dat deze mensen, een man en een vrouw, door een misdrijf om het leven zijn gekomen.

De politie Kennemerland stelt een onderzoek in naar het misdrijf en heeft een Team Grootschalige Opsporing op de zaak gezet.