Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep doorrijden na aanrijding

Nijmegen, 10-09-2008 o Dinsdagavond omstreeks 18.00 uur is een Nijmeegse studente aangereden op de St. Annastraat in Nijmegen. De dader is nog onbekend.

De studente reed op de St. Annastraat richting het Keizer Karelplein. Ter hoogte van de Slichtenhorststraat is zij aangereden door een nog onbekend persoon. De bestuurder van de brom/snorfiets reed aan de verkeerde kant van de weg en reed vermoedelijk met hoge snelheid. Toen de bestuurder van het voertuig ter hoogte was van het slachtoffer raakte hij/zij haar tegen het voorwiel van haar fiets. Hierbij is de vrouw ten val gekomen en even buiten bewustzijn geraakt. De persoon die haar heeft aangereden is doorgereden na de aanrijding.

Toen het slachtoffer weer bij kwam is zij geholpen door een tot nu toe onbekende man en een vrouw. De vrouw heeft haar overeind geholpen en vervolgens naar huis gebracht. Omdat het slachtoffer nog redelijk versuft was van de val, kon zij zich alleen maar de achternaam herinneren van de vrouw die haar geholpen heeft. Later bleek dat de studenten een zware hersenschudding heeft opgelopen ten gevolge van haar val.

Getuigenoproep

Omdat het slachtoffer zich niet veel meer van de aanrijding kan herinneren en de persoon die haar heeft aangereden niet gezien heeft, vraagt de politie uw hulp. Hebt u omstreeks 18.00 uur de aanrijding gezien op de kruising van de St. Annastraat en de van Slichtenhorststraat en heeft u daarbij de dader en/of het kenteken van de brom/snorfiets gezien? Of bent u of kent u de vrouw die het slachtoffer geholpen heeft? Neem dan contact op met de politie op het nummer 0900-8844 en vraag naar het Team Oud-Oost. (15)

Laatst gewijzigd 10-09-2008 17:17 | © Regio Gelderland-Zuid |