Ingezonden persbericht


persbericht

Wiertz Personeelsdiensten opent 5 nieuwe filialen

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten realiseert de komende tijd een forse expansie. De opening van vijf nieuwe filialen past helemaal binnen deze ambitieuze groeistrategie. Daar komt bij dat de ontwikkelingen op het gebied van werkgelegenheid en arbeidsmarkt het nodig maken actief te reageren.

"Door de groei van de economie enerzijds en de uitstroom van de na-oorlogse generatie anderzijds ontstaat er de komende jaren een forse krapte op de arbeidsmarkt" aldus Maurice Hahnraths, operationeel directeur. "Daarom is het van groot belang om op allerlei manieren te werken aan het invullen van de vacatures". Nieuwe vestigingen van Wiertz Personeelsdiensten verschijnen in het Eurode Business Center, in het Parkstad Limburg Stadion, in Nijmegen en Eindhoven en in Duitsland. "In het Eurode Business Center zitten we al 6 jaar met ons Duits wervingskantoor en hier breiden we onze capaciteit uit met een nieuw concept" vervolgt Maurice Hahnraths. "Duitse werknemers zijn niet meer weg te denken binnen de Nederlandse arbeidsmarkt en ons nieuwe kantoor wordt het schakelpunt tussen werkzoekenden uit heel Duitsland en werkgevers in heel Nederland. Een uniek grensoverschrijdend concept genaamd Infocenter Hollandstellen. Eenzelfde concept openen we dan vlak over de grens bij Venlo".

Het gebied rondom het stadion van Roda JC kent de afgelopen jaren een voorspoedige ontwikkeling. Dagelijks winkelen in deze omgeving ca. 10.000 bezoekers. "Hier gaan we een regionale werkwinkel openen waarbinnen we werkzoekenden en concrete werkgevers direct bijeen brengen. Deze werkwinkel zal eerder een regionaal dan een plaatselijk karakter hebben omdat de bezoekers immers van heinde en ver komen".

Het vierde en vijfde nieuwe kantoor zal dan gevestigd worden in Eindhoven en Nijmegen. "Een logische stap omdat Eindhoven en Nijmegen naadloos aansluiten bij onze bestaande kantorennetwerk in Noord Limburg zoals Venray en Weert. Onze opdrachtgevers vragen ons om bediening ter plekke."

Wiertz Personeelsdiensten telt binnenkort dan 12 kantoren in Limburg, 2 buiten Limburg en 3 in Duitsland. Dagelijks werken zo'n 2.500 uitzendkrachten bij 600 verschillende opdrachtgevers.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact op nemen met Rik Franssen, hoofd sales support, 045-5639240

Eurodepark 1-29

6461 KB Kerkrade

T (045) 563 92 40

F (045) 563 92 45

E a.buck@wiertz.com


---- --