Ingezonden persbericht


Persbericht

Payment Servicing oplossing van Pegasystems opnieuw beloond met SWIFT Label

Amsterdam, 10 september 2008 Het Smart InvestigateTM 5.1 framework van Pegasystems, toonaangevend leverancier in Business Process Management, is voor het achtste jaar op rij beloond met het SWIFTREady Exeptions & Investigations label 2008. De Smart Investigate oplossing met ingebouwde SwiftNET E&I mogelijkheden, zorgt ervoor dat toonaangevende financiële dienstverleners wereldwijd de tevredenheid van hun klanten kunnen verhogen en de operationele efficiency binnen de afhandeling van hun betaalservice kunnen verbeteren.

Het labelprogramma garandeert dat wanneer een financiële instelling een samenwerking aangaat met een derde partij, de financiële toepassingen van deze partner compliant zijn met een lijst van functionele eisen en/of expertise gepubliceerd door SWIFT. De oplossingen moeten eveneens geschikt zijn binnen een operationele productieomgeving bij een financiële instelling, inclusief positieve referenties van gebruikers uit de praktijk.

SWIFT staat voor Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication en is een internationale member-owned organisatie voor het afhandelen en faciliteren van internationaal betalingsverkeer. Meer dan 8.300 banken, beveiligingsinstellingen en zakelijke klanten uit meer dan 208 landen vertrouwen dagelijks op SWIFT voor het uitwisselen van miljoenen gestandaardiseerde financiële berichten.

Het SWIFTReady labelprogramma biedt klanten nuttige informatie om rekening mee te houden bij de keuze van een applicatie- of integratieservice van een SWIFT solution partner. Het biedt de garantie dat de betreffende applicatie- of integratieservice voldoet aan hun SWIFT gerelateerde bedrijfseisen.

We kennen jaarlijks labels toe door op basis van onze jarenlange ervaring in standaarden en business processen te bepalen of de applicatie- of integratieservice SWIFT compliant is , aldus Patrik Neutjens, hoofd partner management bij SWIFT. Deze labels worden alleen toegekend aan een selecte groep leveranciers die aan onze strenge eisen voldoet. De criteria voor de labels zijn gebaseerd op de SWIFT-gerelateerde aspecten van een applicatie of integratieservice en klanten kunnen er zeker van zijn dat de Pegasystems SmartInvestigate oplossing volledig compliant is met onze strikte standaarden.

Op basis van SWIFT kunnen klanten hun financiële transacties automatiseren en standaardiseren. Dit zorgt voor vermindering van kosten, verlaging van operationele risico s en een grotere efficiency in de bedrijfsvoering. Tevens biedt het gebruik van SWIFT nieuwe zakelijke mogelijkheden en daarmee extra inkomsten.

Branchespecifieke organen zoals SWIFT vormen kritische componenten in de wereldwijde betalingsarena en wij zijn zeer verheugd opnieuw de SWIFT certificatie te mogen ontvangen. Pegasystems is de leverancier met de meeste ervaring in de ondersteuning van de Exceptions and Investigations standaard voor het grootschalige bancaire transactieverkeer; dagelijks handelen wij een hoeveelheid uitzonderingen af ter waarde van meer dan 1 triljoen US dollar. Wij bieden organisaties de mogelijkheid om zich in hun serviceaanbod te onderscheiden en beter te kunnen concurreren in deze dynamische markt. Geen enkele andere leverancier heeft zulke ruime ervaring, consistentheid en pure focus op klantenservice als Pegasystems. Daarom kunnen we de lat steeds hoger leggen en verdienen we dit prestigieuze label jaar na jaar , concludeert Willy Fox, senior director of Financial Service Solutions bij Pegasystems.

Over Pegasystems

Pegasystems (NASDAQ: PEGA), leider in Business Process Management, levert software waarmee s werelds meest geavanceerde organisaties hun omzetgroei, productiviteit en flexibiliteit kunnen optimaliseren. Klanten gebruiken de bekroonde SmartBPM® suite ter verbetering van hun klantenservice, het bereiken van nieuwe markten en vergroting van hun operationele effectiviteit. Met behulp van de gepatenteerde SmartBPM technologie van Pegasystems zijn bedrijfsapplicaties eenvoudig te ontwikkelen en aan te passen door zakelijke doelstellingen direct vast te leggen, zonder handmatig te hoeven programmeren.

De SmartBPM® oplossing van Pegasystems verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in één technologie waarmee organisaties snel kunnen anticiperen op steeds veranderende marktomstandigheden. De Build for Change® technologie stelt ondernemers en IT- medewerkers in staat beter te presteren dan hun concurrenten. De Pegasystems suite is aangevuld met een reeks solution frameworks gebaseerd op de normen en standaarden van toonaangevende organisaties binnen de financiële dienstverlening, de verzekeringswereld, de gezondheidszorg, de overheid, life science, communicatie, de productie en andere industrieën.

Het hoofdkantoor van Pegasystems is gevestigd in Cambridge, Massachusetts (VS). Het bedrijf heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over Pegasystems op: www.pega.com

All trademarks are the property of their respective owners.

Voor redactionele informatie:

Influx PR Gerline van Wijnen/ Marleen Lassche Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: gerline@influx-pr.com / marleen@influx-pr.com