Mvix lanceert draagbare externe harde schijf met afstandsbediening


KORTENHOEF, 20080910 -- Mvix, fabrikant en specialist op het gebied van mediaspelers en multimedia harddisks, lanceert vandaag haar draagbare multimedia harddisk mét afstandsbediening. Naast de kleine afmetingen van slechts 13x8x2 cm en het prachtige design is deze harddisk direct op iedere televisie aan te sluiten. Films, homevideo's en foto's worden vervolgens in High Definition kwaliteit op de televisie afgespeeld. Met de meegeleverde afstandsbediening wordt de harddisk eenvoudig vanaf de bank of vanuit de stoel bediend.

`Steeds meer consumenten weten via het internet hun favoriete films te vinden. Met deze handzame Mvix multimedia harddisk dragen zij deze films altijd bij zich om deze op reis, op vakantie of bij vrienden direct op de televisie in hoge kwaliteit te bekijken', aldus Mark Appel, Managing Director van Mvix Benelux. `Naast de multimedia mogelijkheden gedraagt deze harddisk zich zoals iedere andere externe harddisk voor het maken van een back-up of copie van alle andere digitale bestanden'.

De Mvix MV2500U speelt op de televisie alle gangbare audio- en videoformaten af. Met behulp van de meegeleverde USB kabel worden (media)bestanden eenvoudig vanaf de computer op de harddisk geplaatst. De MV2500U is per direct leverbaar en verkrijgbaar met een capaciteit van 120 GB en 250 GB (respectievelijk ruim 120 en 250 films). Alle modellen worden geleverd inclusief beschermhoes en benodigde videokabels. Consumentenprijzen zijn er vanaf ¤ 189,00.

Naast de MV2500U levert Mvix een compleet assortiment aan draadloze Full HD mediaspelers en multimedia harddisks voor gebruik binnenshuis. Kijk voor meer informatie op www.mvix.net of www.mvixbenelux.com .

Over Mvix Benelux bv
Mvix Benelux is de exclusief importeur van Mvix producten voor de Benelux en de Nederlandse Antillen en is gevestigd in Kortenhoef. Mvix is onderdeel van Unicorn Information Systems gevestigd in Seoul, Zuid Korea. Zij ontwikkelt al meer dan 10 jaar in eigen huis kwalitatief hoogstaande netwerk en multimedia producten. Het sales en marketing kantoor van Mvix Benelux richt zich op heldere en duidelijke communicatie naar de consument en ondersteunt haar distributeurs en resellers bij de verkoop en support van Mvix producten aan haar klanten. Achter Mvix Benelux gaan tientallen jaren aan ervaring schuil op het gebied van verkoop, marketing en product ontwikkeling.