Gemeente Moerdijk


Werkzaamheden Wilhelminapark

Om de wateroverlast in Zevenbergen bij het Wilhelminapark en omgeving op te lossen heeft de gemeente Moerdijk besloten over te gaan tot aanleg van een drainagestelsel. Dit stelsel zorgt ervoor dat overtollig grondwater wordt afgevoerd naar het oppervlaktewater.

De hoofdleiding van het systeem zal worden aangelegd in de weg. Iedere bewoner van het plangebied krijgt een drainageputje in de tuin. Dit putje zal aangesloten worden op de hoofdleiding. Met deze aansluiting heeft men de mogelijkheid om nu of in de toekomst voor eigen rekening een drainagestelsel in de tuin of onder de vloer aan te (laten) leggen en dit aan te sluiten op het net van de gemeente.

Het werk is inmiddels aanbesteed en zal worden uitgevoerd door de firma Schapers & Zn. uit Raamsdonksveer. De uitvoering start in week 40 en duurt ongeveer 6 weken. Eind week 37 wordt alvast door een landmeter, in opdracht van Schapers, de locatie van het drainageputje in de tuin aangegeven.

De werkzaamheden brengen ongetwijfeld overlast met zich mee. We doen er echter alles aan dit voor u zoveel mogelijk te beperken. We vragen hiervoor uw begrip.

Mocht u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden vragen hebben, dan kunt u het beste contact opnemen met de heer Raaijmakers, uitvoerder van de fa. Schapers & Zn. Hij is bereikbaar op nummer 06 53415998. Of in tweede instantie via Jack de Molenaar, toezichthouder van de gemeente Moerdijk. De heer de Molenaar is bereikbaar op nummer 0168 373600.