Ingezonden persbericht


De Boer sluit meerjarenovereenkomst met organisatie HISWA te water

De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, heeft een meerjarenovereenkomst gesloten met de organisatie van de HISWA te water. De Boer is hierdoor de komende jaren als leverancier van alle tijdelijke accommodaties inclusief alle aanvullende faciliteiten aan het evenement verbonden. De 25e editie van de HISWA te water vond van 2 tot en met 7 september plaats op het terrein van Marina Seaport IJmuiden.

De HISWA te water wordt ook wel aangeduid als 'Europa's meest complete in-water bootshow'. Met meer dan 500 nieuwe schepen, 5700 vierkante meter paviljoens en bijna 300 exposanten is de editie van dit jaar groter dan ooit. De Emperor van De Boer, een unieke tijdelijke accommodatie die opgebouwd is uit onderdelen van hout en aluminium vormt de stijlvolle entree van het beursterrein.

Farouk Nefzi, directeur van HISWA Multimedia dat de HISWA te water organiseert: "De Boer heeft zich bewezen als een zeer betrouwbare partner, waar wij graag ook de komende jaren weer mee in zee gaan. De uitbreiding van dit jaar heeft bewezen dat De Boer alles in huis heeft om mee te denken in de uitstraling die wij met ons evenement voor ogen hebben."

Wouter Zick, directeur van De Boer: "Wij zijn blij met het vertrouwen dat Hiswa Multimedia in De Boer stelt, en we zijn er trots op dat we op basis van onze uitstekende relatie van de afgelopen 10 jaar onze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten."

Berber de Boer
Coördinator Marketing & Communicatie

e: berber.deboer@deboer.com
d: +31(0)72 5475 271
f: +31(0)72 5400 214