Nieuwe website voor Amstel Hotel

12/09/2008 10:14

InterContinental Amstel Amsterdam

NIEUWE WEBSITE VOOR AMSTEL HOTEL

De website van het InterContinental Amstel Amsterdam is door hotel internet- en marketingbedrijf TIG Global volledig vernieuwd. www.amsterdam.intercontinental.com weerspiegelt de look en feel van het Amstel Hotel. De luxueuze uitstraling, oog voor detail en unieke locatie die kenmerkend zijn voor het hotel worden verfijnd weergegeven. De website richt zich op een (inter)nationale doelgroep met als voertaal Engels.

De navigatie en functionaliteit van de website hebben als uitgangspunt helderheid en gebruiksvriendelijkheid. De pagina's zijn opgebouwd uit grote foto's en korte, op keywords gebaseerde teksten. Voor de foto's op de homepage is Special Flash Imagery gebruikt. De site biedt snelkoppelingen voor kamerreserveringen en email sign up. Een bijzondere eigenschap is het interactieve gedeelte met een foto tour en diverse films.

Naast informatie over de verschillende kamers en suites, restaurants, faciliteiten, arrangementen en special offers biedt de site een apart gedeelte over meetings, conferenties en bruiloften. Via een online contactformulier kan direct een aanvraag ingediend worden.Ook voor Insider tips van onze deskundige conciërges en de laatste vacatures kan men op de site terecht.

Het Amstel Hotel staat sinds de opening in 1867 bekend als het meest prestigieuze hotel van Nederland. Het Amerikaanse bedrijf TIG Global is een volledig service internet marketingbedrijf dat zich specialiseert op de reisindustrie. Sinds de oprichting in 2001 heeft TIG Global zijn klantendatabase uitgebreid tot meer dan 800 hotels en resorts over de gehele wereld. Voor meer informatie www.amsterdam.intercontinental.com en www.tigglobal.com.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.amsterdam.intercontinental.com