Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Commissie SDW/Wonen

Raadscommissie praat over De Witte Ruyter en de Horecanota

12 september 2008
De gecombineerde raadscommissie Stadsdeelwerken / Wonen praat volgende week over het evaluatieonderzoek De Witte Ruijter.

`I wish to have it all'

Doel van dit project was om de Witte de Withstraat en de Admiraal de Ruijterweg levendiger te maken en om ruimte te bieden aan kunst. Het onderzoeksrapport `I wish to have it all' gaat in op de resultaten van het project en doet aanbevelingen voor volgende projecten.

Horecanota

Voor de zomer heeft de raadscommissie al over de concept Horecanota gesproken. Nu ligt er een definitieve nota waarin de inspraakreacties zijn verwerkt. Uitgangspunt in de Horecanota is het bieden van kansen aan nieuwe horecaontwikkelingen.

Op de agenda van de raadscommissie staat verder een bespreking van de nota `Kracht van de Stadsdelen' en het voornemen van het Dagelijks Bestuur om een convenant milieumaatregelen Food Center mede te ondertekenen.

RaadsInformatiesysteem Amsterdam

Alle stukken worden aangeboden in het RaadsInformatiesysteem Amsterdam (RIA) via www.baarsjes.nl/raadsinformatie. De gecombineerde raadscommissie Stadsdeelwerken/Wonen vergadert op dinsdag 16 september vanaf 20.00 uur in de Raadzaal van het stadsdeelkantoor aan de Baarsjesweg 224. Insprekers kunnen zich aanmelden via griffie@baarsjes.amsterdam.nl en via 020 589 2431.