Ingezonden persbericht


persbericht

de tien toppers zijn bekend!

Jacqueline Lipperts-Hamers van Zilverflex geselecteerd bij de 10 beste intercedenten van het jaar

Voor de vijfde keer organiseert ARTRA Arbeidsmarkttrainingen in samenwerking met ABU, NBBU, Flexmarkt en CTB de Intercedent van het Jaar-verkiezing. Al deze organisaties hadden een afgevaardigde in de jury die op 1 september jl. de eerste selectie van kandidaten maakte. De jury vond de kwaliteit van de voordrachten erg hoog. Dit jaar werden opvallend veel mannelijke intercedenten voorgedragen. Er zitten dan ook 4 mannen bij de laatste tien kanshebbers, vorig jaar was dat er nog maar een.

Jacqueline Lipperts-Hamers, werkzaam bij Wiertz Personeelsdiensten behoort tot een van de tien kanshebbers. Jacqueline werkt als intercedente bij het onderdeel "Zilverflex uitzendwerk voor 45+" in Heerlen. "Het lukt haar met het grootste gemak om 45-plussers werk op uitzendbasis te bezorgen. Bovendien heeft ze een scherp oog voor 45-plussers die een career move willen maken. Jacqueline schittert door haar innemende aanpak". Zo luiden een paar citaten uit de voordracht van Jacqueline door haar manager.

De tien genomineerden worden uitgebreid ondervraagd en beproefd door de jury tijdens de selectiedag in Ede. Op 22 september wordt bekend welke drie kandidaten doorgaan naar de laatste ronde. Deze drie moeten tijdens het lustrumcongres van Artra op 30 oktober een presentatie houden.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact op nemen met Rik Franssen, hoofd sales support, 045-5639240

Eurodepark 1-29

6461 KB Kerkrade

T (045) 563 92 40

F (045) 563 92 45

E a.buck@wiertz.com

www.wiertz.com


---- --