Ingezonden persbericht


Bavaria N.V.

De Stater 1

5737 ZG LIESHOUT

//Persbericht//

Nieuwe aanwinst voor SC Heerenveen

Heerenveen, 12 september 2008 - sc Heerenveen is een van de weinige Nederlandse clubs die al 5 aaneengesloten jaren deelneemt aan de UEFA cup. Bavaria is, als partner van sc Heerenveen, erg trots op deze sportieve prestatie. De Brabantse bierbrouwer heeft voor deze gelegenheid, in samenwerking met de club, een speciaal sc Heerenveen bierblik ontwikkeld.

"5 jaar op rij UEFA cup deelname is een echte mijlpaal en wat is er nou mooier dan een eigen sc Heerenveen bierblik? De eerste thuiswedstrijd was voor ons hét moment om dit unieke bierblik te presenteren aan de supporters en de club.", aldus Peer Swinkels, directielid van Bavaria.

Voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Heracles heeft Bavaria het 50cl bierblik symbolisch overhandigd aan Yme Kuiper (directeur van sc Heerenveen) en aan Marcel Annema (voorzitter van supportersvereniging FeanFan). Beiden zijn erg enthousiast over de nieuwste aanwinst voor de club; "Het is toch fantastisch dat iedereen in Friesland vanaf nu met zijn eigen sc Heerenveen bierblik kan proosten op een succesvol voetbaljaar. Na de wedstrijd tegen Heracles zullen in het supportershome de eerste blikken worden geopend'', aldus de voorzitter van de supportersvereniging.

Het sc Heerenveen blik ligt vanaf morgen in de schappen van ruim 200 Friese supermarkten en zal dezelfde prijs hebben als een normaal Bavaria 50cl bierblik.

//EINDE PERSBERICHT//

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bavaria - public relations

Eva van den Hout

0499-428503

eva.vandenhout@bavaria.nl


---- --