Gemeente Lingewaard


Inloopavonden Park Lingezegen op 15 en 18 september

De inloopavonden over Park Lingezegen vinden plaats op maandag 15 september in zalencentrum De Valom, Karstraat 2 in Huissen en donderdag 18 september in zalencentrum Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 in Elst. U bent van welkom tussen 19.30 en 21.00 uur op de avond die u schikt.

Op beide avonden is er gelegenheid te spreken met leden van de projectorganisatie. Bovendien zijn een aantal betrokken bestuurders en een vertegenwoordiger van BBL (Bureau Beheer Landbouwgronden) aanwezig om met u in gesprek te gaan. Ook kunt u zich laten informeren over de bestuursovereenkomst Park Lingezegen, die op 3 juli jl. ondertekend is, met bijbehorende bijlagen Masterplan, uitvoeringsprogramma, uitgangspunten beheer en organisatie. Er is tevens informatie over procedures en inspraakmomenten die de komende tijd in gang gezet worden. Informatie over Park Lingezegen kunt u ook vinden op www.parklingezegen.nl.

Park Lingezegen, mooi dichtbij!
Park Lingezegen is een park in aanleg voor de 160.000 huidige en toekomstige bewoners tussen Arnhem en Nijmegen en biedt ruimte aan mens, water, landbouw en natuur. Het park wordt 1500 hectare groot: dat is 22 keer het Sonsbeekpark in Arnhem en 18 keer het Goffertpark in Nijmegen. De provincie Gelderland ontwikkelt het park samen met de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Nijmegen en Overbetuwe, de Stadsregio Arnhem Nijmegen, Staatsbosbeheer, Waterschap Rivierenland, het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, de Dienst Landelijk Gebied en de Landinrichtingscommissie Over-Betuwe Oost.

Informatie
Projectbureau Park Lingezegen, post@parklingezegen.nl, tel. (026) 359
95 51, www.parklingezegen.nl