Ingezonden persbericht


-Persbericht 14-09-2008-

GLOBAL NETWORKS INTRODUCEERT UNIEKE NETWERKFORMULE

Groningen verwelkomt deze maand de jongste netwerkorganisatie van het noorden. Op geheel eigen wijze treden drie enthousiastelingen met een vernieuwende manier van netwerken op de markt. Global Networks creëert voor ondernemers de optimale mogelijkheid om kennis en business met elkaar uit te wisselen.

Global Networks onderscheidt zich onder meer door haar concurrentiebeleid. Binnen de netwerkgroepen zal iedere subsector slechts door één bedrijf bezet worden. Dit concept maakt open communiceren zeer toegankelijk. Het zijn dan bij Global Networks ook niet de euro's die op de eerste plek komen, maar de kennis en ervaring van ondernemers. De vraag naar het delen van deze immateriële waarden is volgens het bestuur zeer groot. Een transparante en overzichtelijke netwerkgroep leidt uiteindelijk tot een informele doch zakelijke sfeer, waar de business vanzelf de vruchten van zal plukken. Concurrentie en tegenstrijdige belangen zullen bij Global Networks dus geen bestaansrecht kennen.

Global Networks biedt de ondernemer naast de gebruikelijke activiteiten ook een zeer interactieve website. Zo beschikt de site over een zoekfunctie om aangesloten bedrijven en personen te vinden. De bedrijven hebben allen een persoonlijke profielpagina, alwaar ze hun bedrijf en haar activiteiten kunnen delen met hun netwerkgroep. Niet alles is beschikbaar voor iedere bezoeker, om van alle informatie te kunnen profiteren dient de geïnteresseerde aangesloten te zijn bij de organisatie. De lancering van de nieuw netwerkformule zal plaatsvinden op donderdag 18 september om 19:00 uur in café de Toeter aan de Turfsingel 6 in Groningen. Special guest deze avond is de oprichter van het goede doel de 1%club www.1procentclub.nl. Voor meer informatie kunt u vanaf woensdag terecht op de website globalnetworksgroningen.nl.

-Einde Persbericht-