Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kapellerput, broedplaats voor jong talent

Conferentiehotel Kapellerput blijkt een populaire werkgever te zijn voor oud-stagiairs van het bedrijf. Zo keerden na de zomer drie oud-stagiairs terug nadat er na de afstudeerstage elders ook werkervaring werd opgedaan. Twee oud-studenten van de NHTV Breda, Elrieke van Kessel en Annette Aarts, zijn enige tijd geleden afgestudeerd op een loyaliteits- en marketingonderzoek. De mogelijkheden bij Kapellerput om zich verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied maakte de keuze gemakkelijk om terug te keren. Ook oud MTRO stagiaire Daniëlle Sauerbier ruilde haar baan in en keerde vanuit de vastgoedsector terug naar de hotellerie.

Kapellerput faciliteert jaarlijks diverse opleidingstrajecten voor stagiairs. Deze stagiairs doen praktijkervaring op voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Rik Hüsken, directeur Kapellerput, benadrukt het belang om opleidingsinstituten te ondersteunen met kennis uit het bedrijfsleven. Niet alleen door het bieden van stageplaatsen maar ook door het verzorgen van gastcolleges, bedrijfsbezoeken & studiereizen, begeleiding van projecten, docentenstages etc. Zo houden de opleidingsinstituten feeling met het bedrijfsleven en vice versa.

Met de komst van deze 3 nieuwe medewerkers werken er momenteel 7 oud stagiairs van de opleidingen NHTV, HHS, MHS en MTRO bij Kapellerput Conferentiehotel in Heeze.