Samenwerking met HP en SAP resulteert in succes voor EclipseIT


Duidelijke strategie ligt aan de basis van de huidige groei

CAPELE AAN DEN IJSSEL, 20080915 -- EclipseIT heeft haar groeidoelstellingen voor 2008 per september gehaald, waarmee de grens van 50 medewerkers is doorbroken. De in software testen en Business Intelligence gespecialiseerde dienstverlener dankt deze groei aan haar duidelijke marktprofiel. "We streven ernaar om de beste partij in de markt te zijn. Op het gebied van software testen denken we hier op het juiste pad te zijn door een goede samenwerking met HP Software en SAP, te weten de leidende partijen op het gebied van testautomatisering en Enterprise Resource Planning. De resultaten uit deze samenwerking dragen bij aan ons huidige succes." Aldus Michel Lagrand, directeur van EclipseIT.

"Met name onze expertise op het gebied van SAP testen, opzetten en beheren van testafdelingen en onze visie omtrent offshore testen zorgt ervoor dat de testconsultant die op inhoudelijk vlak wil doorgroeien, ons makkelijk weet te vinden.", vervolgt Lagrand.

Om de dienstverlening aan haar klanten te verbreden, is op 1 januari 2008 de tweede business unit, Business Intelligence Solutions, van start gegaan. Beide expertises dragen direct bij aan het doel van EclipseIT om haar positie als bruggenbouwer tussen business en ICT verder vorm te geven.

De goede samenwerking met zowel business partners als klantenkring heeft in grote mate bijgedragen aan het bereiken van dit succes. EclipseIT bedankt haar relaties voor het in hen gestelde vertrouwen en hoopt de samenwerking nog lang voort te mogen zetten.

Over EclipseIT

EclipseIT is een onafhankelijke ICT dienstverlener die klanten wil ondersteunen in het bouwen van bruggen tussen ICT en bedrijfsprocessen. We willen dit bereiken door diensten aan te bieden op het gebied van softwaretesten, business intelligence en het verbeteren van bedrijfsprocessen binnen organisaties. Het is onze ambitie om op dit vlak niet de grootste maar wel de beste dienstverlener te zijn. Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. EclipseIT houdt kantoor te Capelle aan den IJssel en werkt landelijk. We zijn een "no nonsense" bedrijf waarbij we veel van onze collega's verwachten. Hierbij vinden we het belangrijk dat collega's betrokken zijn bij EclipseIT. Kennisdeling, goede resultaten en eigen initiatief worden beloond.





EclipseIT