Gemeente Tilburg

Datum 8 september 2008

Aanpassing bushaltes Kapelmeesterlaan en Perosistraat Tilburg Start werkzaamheden maandag 15 september 2008

Maandag 15 september starten in opdracht van de gemeente Tilburg de aanpassingen aan de bushaltes in de Kapelmeesterlaan ter hoogte van huisnummer 60 en in de Perosistraat ter hoogte van huisnummer 521.

Inhoud werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:

· aanbrengen van een zogenaamde speciale busperronband (zodat passagiers makkelijker in en uit de bus kunnen stappen);
· aanbrengen van blindegeleidelijn tegels.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
In de Kapelmeesterlaan wordt de helft van de rijbaan afgesloten. Doorgaand verkeer in twee richtingen is daardoor gewoon mogelijk. In de Perosistraat rijdt het verkeer tijdelijk in één richting tussen de Donizettistraat en de Componistenlaan. Inrijden is alleen mogelijk vanaf de Componistenlaan. Dit eenrichtingsverkeer geldt niet voor fietsers.

Planning werkzaamheden
De werkzaamheden starten maandag 15 september aanstaande en duren maximaal drie weken.

Mogelijke overlast
Het is mogelijk dat u tijdens de werkzaamheden enige hinder ondervindt. Dit kan bijvoorbeeld komen door geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.

Tijdens de wegwerkzaamheden rijden de bussen mogelijk een alternatieve route. Bij Veolia (tel. 0800 0200 096 of www.veolia-transport.nl) kunt u hierover informatie inwinnen.

Meer informatie
Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met Niels Suijkerbuijk, projectleider van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 542 83 81 of via email: niels.suijkerbuijk@tilburg.nl. Tijdens de uitvoering kunt u ook contact opnemen met Piet van Gorp, toezichthouder van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 542 84 15.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl