Getronics PinkRoccade

Wipro en Getronics tekenen wereldwijde samenwerkingsovereenkomst

Getronics levert onsite service en diverse diensten in meerdere talen

Getronics maakt vandaag bekend dat het bedrijf een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst heeft afgesloten met Wipro Technologies, de wereldwijd actieve IT-services divisie van Wipro Limited. Om in dat kader een optimaal niveau van services en oplossingen aan te kunnen bieden als antwoord op de IT-uitdagingen van een innovatief bedrijfsmodel voor internationale ondernemingen, zorgt Getronics voor aanvulling van de Deskside Managed Services van Wipro met wereldwijde onsite support waar Getronics in gespecialiseerd is. Die opzet sluit volledig aan bij de bedrijfsstrategie van Global IT Outsourcing die Wipro hanteert. Daarnaast maakt Wipro gebruik van de meertalige supportorganisatie van Getronics in landen waar dat model in staat is te voorzien in de behoeften van de klant. Op die manier vormt de nu gesloten samenwerkingsovereenkomst een garantie voor consistente, in de praktijk bewezen, wereldwijd beschikbare service die naadloos aansluit bij concrete behoeften van de internationale markt.

"Door deze samenwerking met Getronics zijn wij in staat tot een belangrijke uitbreiding van ons aanbod in geïntegreerde Deskside Managed Services. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we via dit partnerschap kunnen voorzien in tijdige service op locatie in elke gewenste taal voor een internationaal klantenbestand. Deze nieuwe alliantie betekent een flinke stap in de richting van realisering van de visie die wij van onze onderneming hebben als mondiaal leverancier van infrastructurele services voor klanten in alle delen van de wereld," aldus Neeraj Jaitley, Vice President Managed Services bij Wipro Technologies.

Getronics levert in het nieuwe samenwerkingsverband een solide basis voor perfecte serviceverlening, door gestroomlijnde documentatieprocessen volgens ISO-normen, een strak kader voor servicebeheer volgens ITIL-principes en de Six Sigma methodiek voor voortdurende verbetering in directe samenwerking met klanten over de hele wereld.

"Deze overeenkomst is van groot belang binnen onze algemene strategie, die uitgaat van het opbouwen van stevige partnerschappen met organisaties die beschikken over een volwassen, mondiaal bedrijfsmodel voor optimale service aan de klant," aldus Koos van de Straaten, Vice President Outsourcing, Sales & Partners bij Getronics.

"Dit is een samenwerkingsverband tussen twee bedrijven die dezelfde benadering hebben als het gaat om infrastructurele ondersteuning, aanvullende services en internationale aanwezigheid. Dat is ook de kracht van deze samenwerking tussen twee geestverwante organisaties, Wipro en Getronics. Wipro is, net als wij, gefocust op kwaliteit, standaarden en klanttevredenheid."