Gemeente Tiel


Wijkschouw in Tiel-Noord 16-09-2008

In het kader van het wijkgericht werken in Tiel wordt op 16 september 2008 een wijkschouw georganiseerd in Tiel-Noord. Wijkcontactwethouder Verspuij komt met een aantal vakambtenaren op bezoek. Belangstellende wijkbewoners zijn van harte welkom aan deze wijkschouw deel te nemen.

U bent welkom vanaf 15.30 uur voor de fietstocht door Burg. Meslaan, Elzenpasch, Moespot en omeving, Rauwenhof en Drumpt (verzamelen Burg. Meslaan 45/47) en/of later in de Drumptse Hof (aanvang 17.30 uur) voor de bespreekpunten. Op de agenda staan o.a. de volgende punten:
* verslag en openstaande acties vanuit de vorige wijkschouw
* verkeer en verkeersveiligheid

* en het onderhoud van groen en bestrating.

Om 19.15 uur krijgt de wijkschouw een vervolg met een fietstocht door de wijk Westroijen (verzamelen ingang wijkcentrum Westroijen). Aansluitend vindt in het wijkcentrum (aanvang 20.15 uur) een bijeenkomst plaats met o.a. de volgende punten op de agenda:
* verslag en openstaande acties vanuit de vorige wijkschouw
* verkeer en verkeersveiligheid

* en informatie over het groenbeleid.

Bij een wijkschouw komt de wijkcontactwethouder en een aantal vakambtenaren naar de wijk om met de wijkorganisatie een aantal onderwerpen te bespreken die voor de wijk van belang zijn. Meestal bestaat de wijkschouw uit een rondgang door de wijk gevolgd door een overleg met de wijkorganisatie. Op deze wijze kan de gemeente zien en horen wat er speelt in de wijken.

Deze wijkschouw is in overleg met de wijkorganisaties MEMO, Rauwenhof, Drumpt, Westroijen en de gemeente Tiel tot stand gekomen.

Wanneer u de wijkschouw wilt bijwonen wordt u verzocht zich van tevoren even aan te melden bij de heer Loosschilder van de gemeente Tiel. Dit kan telefonisch (0344) 63 741 of via de mail: jloosschilder@tiel.nl.

Lees meer informatie over wijkgericht werken.

Laatst bijgewerkt: 02 september 2008