Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tempex design

16/09/2008 09:36

De la Roy Isolatie en Design B.V.

De la Roy Isolatie & Design in Venray heeft zich gespecialiseerd in het snijden van tempex in allerlei vormen. Daarvoor is een unieke contoursnijmachine aangeschaft. Deze geavanceerde machine kan verschillende vormen tot 5 meter lengte en breedte snijden en is hiermee Europa's grootste contoursnijmachine.

Het voordeel van tempex is dat het snel en gemakkelijk te verwerken is in elke gewenste vorm. Daarnaast is het goedkoper, lichter en milieuvriendelijk, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met andere materialen.

Tot hun opdrachtgevers behoren onder andere stand- en decorbouwers,

decorateurs, reclamebureaus en bedrijven in de verpakkings- en betonindustrie.

De la Roy Isolatie & Design is genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijs 2008 met als thema: Ondernemerschap en Cradle to Cradle.

Voor veel branches biedt De la Roy een breed scala aan tempex producten. Of het nu gaat om design of om het verpakken en beschermen van dure of breekbare artikelen. Een eigen ontwerp afdeling denkt actief en creatief mee bij het bedenken en realiseren van de juiste oplossing. Door gebruik te maken van geavanceerde computersystemen kan met minimaal materiaalgebruik, toch een optimale bescherming worden geboden.

De la Roy Isolatie & Design is een van de deelnemers van de Macropak beursdagen, onderdeel van de Industriële Week van 30 september t/m 3 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht.





http://www.tempexdesign.nl.

www.delaroy.nl