Trouwe klanten beleven een wild romance online

16/09/2008 12:00

IvRM Communicatie BV

Unieke online actie leert klanten internet verkennen

Amsterdam, 16 september 2008 - Klanten van Online kunnen vanaf deze week de films Pietje Bell, Wild Romance en Karakter bekijken en één van deze films gratis en legaal downloaden. Het is voor het eerst in Nederland dat een bedrijf haar klanten deze mogelijkheid aanbiedt.

Met deze actie wil Online bestaande klanten die continu vertrouwen in het bedrijf stellen, duidelijk maken dat Online dit erg waardeert. Hierbij biedt zij tegenwicht aan de focus van andere bedrijven op de acquisitie van nieuwe klanten. Verder vindt Online het belangrijk dat haar klanten stap voor stap de mogelijkheden van het internet kunnen ontdekken, in dit geval dus door het bekijken van films via de eigen PC. Uit een eerste steekproef komen zeer enthousiaste reacties van de klanten naar voren. 'Onze klanten blijken positief verrast hoe gemakkelijk en eenvoudig het is om via de eigen PC films te bekijken of te downloaden', aldus Bernard Uyttendaele, directeur van Online Breedband B.V.

Over de actie

Klanten van Online krijgen via de e-mail bericht hoe ze de films kunnen bekijken of downloaden. Online kiest voor de drie speelfilms vanwege het Nederlandse karakter van de films én Online. De films zijn tot en met 12 oktober te bekijken en te downloaden.

Over Online Breedband B.V.

De organisatie bestaat sinds 1994 en heet vanaf 26 juni 2008 Online (daarvoor bekend onder de naam Orange, Wanadoo en Euronet Internet). In de afgelopen 14 jaar heeft de organisatie veel expertise opgebouwd in de Nederlandse internetbranche. Online brengt haar ruim 360.000 klanten op een eenvoudige manier online door middel van een bewezen en solide technologie. De klant kan optimaal, zeker en veilig genieten van alle mogelijkheden en voordelen van het internet, onafhankelijk van de locatie of apparatuur. Internetdiensten worden tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding geleverd, ondersteund met de best mogelijke service.