GO Facilities gaat samenwerking aan met Apollo Hotels & Resorts

16/09/2008 13:38

Go FAcilities C.V.

GO Facilities, de nieuwe beursorganisator in Almere, heeft op 15 september 2008 een samenwerkingsovereenkomst met Apollo Hotels & Resorts getekend, voor de accommodatie van de standhouders en bezoekers.

"Niet al onze beursstandhouders kunnen na een beursdag direct weer naar huis, dus willen wij deze standhouders onderdak bieden", aldus Event Coördinator, Miriam van Schaick. Het aanbieden van hotel accommodaties past in het totaal concept welke GO Facilities aan haar klanten wenst aan te bieden.

Apollo hotel is sinds 1 april 2008 geopend in Almere. Apollo Hotels & Resorts is een nieuwe hospitality formule in de internationale horecawereld. Aan het Apollo concept ligt een visie ten grondslag die haar gasten zal inspireren tot een optimaal gastvrij verblijf.

De beurs activiteiten worden gehouden op de Creative Campus van Almere, waar een oude fabriekshal van BDF Beiersdorf wordt omgetoverd tot creatieve broedplaats voor o.a.

media-, entertainment- en ICT bedrijven.

GO Facilities is een nieuwe competitieve speler op de markt van evenementen, die zich positioneert als dé innovatieve onderneming, die Almere op de kaart gaat zetten als nieuwe business event city. GO Facilities is onder meer gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van beurzen, exposities, symposia, evenementen, tentoonstellingen en congressen.





http://www.gofacilities.nl