Overbelasting Youfone.nl door run op aansluitingen

16/09/2008 14:18

Youfone

Rotterdam - 16 september - Youfone, de nieuwe mobiele operator heeft haar online inschrijvingsmogelijkheid tijdelijk stopgezet. De reden is de grote hoeveelheid aanvragen die via de website www.youfone.nl is binnengekomen. Youfone heeft tot de inschrijvingsstop besloten om alle aanvragen goed te kunnen verwerken en klanten optimale service te kunnen blijven garanderen. Youfone verwacht dat vanaf donderdag 18 september nieuwe online aanvragen weer kunnen worden verwerkt.

Youfone is aanbieder van sim-only abonnementen zonder belbundels. De abonnee betaalt een vooraf overeengekomen abonnementbedrag en wordt daarna afgerekend op het verbruik. De abonnee krijgt maandelijks advies over het te kiezen abonnement indien een abonnement niet overeenkomt met zijn of haar belgedrag. Abonnees betalen voor internationale gesprekken per gebelde seconde in plaats en rondt een gesprek niet af in minuten. Hierdoor bespaart een Youfone abonnee gemiddeld 24 procent op een uitgaand gesprek en 19 procent op inkomende gesprekken.

De internationale tarieven van Youfone liggen daarnaast tot 40% lager dan die van huidige aanbieders. De nationale beltarieven die Youfone hanteert zijn vergelijkbaar met die van marktleiders zoals T-Mobile. Youfone abonnementen zijn per maand opzegbaar en abonnees steunen automatisch charitatieve instellingen waaronder KidsRights en de Sunday Foundation.





http://www.youfone.nl