Ingezonden persbericht


2 september 2008

Persbericht

Hans Eschbach geeft bijbelstudie
Over vernieuwing in kerk

Van 16 tot en met 19 september geeft Hans Eschbach dagelijks bijbelstudies over het thema Geestelijke vernieuwing van de kerk begint met geestelijke vernieuwing in uw eigen leven op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Deze week gaat Hans Eschbach samen met zijn toehoorders op ontdekkingsreis in de Bijbel. Mensen kijken daarbij hoe vernieuwing gestalte kreeg in de kerk van Efeze waar in de Bijbel over wordt geschreven. Ze lezen daarvoor in het deel Handelingen, in de brief van Paulus aan de Efeziërs en in de brief van Jezus, die staat in het het laatste boek van de Bijbel Openbaring. Daarin kunnen zij volgens Eschbach tot ontdekking komen welke principes daar staan voor hun eigen leven, welke geestelijke lessen daaruit geleerd kunnen worden en hoe mensen deze principes kunnen toepassen in hun eigen gemeente.

De bijbelstudies vinden plaats op dinsdag 16 september om 10.00 en 20.00 uur en op woensdag 17 september om 10.00 uur. De laatste twee bijbelstudies van Hans Eschbach worden gehouden op donderdag 18 september om 10.00 en om 20.00 uur. Tijdens elke studie wordt er een ander deelthema behandeld.

Ds. Hans Eschbach werkt nu tien jaar bij Youth for Christ in Nederland en Denemarken. Twintig jaar was hij gemeentepredikant. Momenteel is hij directeur van het Evangelisch Werkverband, een vernieuwingsbeweging binnen de Protestantse kerk.

Meer informatie over deze week staat op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.

Einde persbericht