Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Gezocht: Creatieve basisscholen!

Win 1.500,- of 1.000,- voor uw school

Een nieuw klimrek op het schoolplein, omdat de oude op instorten staat. Extra ringen in de gymzaal, want er zijn veel nieuwe kinderen op school gekomen, nieuwe computers enz. Basisscholen in de deelgemeenten IJsselmonde, Feyenoord en Charlois die dringend behoefte hebben aan de vervanging of aanschaf van bepaalde voorwerpen of goederen voor hun kids, maar daar niet het benodigde geld voor hebben, kunnen zich tot 31 oktober aanmelden bij De Hypotheker Rotterdam. Om kans te maken op een van de prijzen, dienen de sc holen zo creatief en origineel mogelijk duidelijk te maken waarom de kinderen het geld zo hard nodig hebben.

Aanleiding voor het initiatief is de overtuiging van de medewerkers van De Hypotheker-vestigingen Zuidplein, IJsselmonde en Slinge dat ze iets extras kunnen doen voor Rotterdam. Die gedachte speelde een tijdje, legt Robert Dijk van De Hypotheker in Rotterdam uit. Mijn medewerkers en ik werken al een hele tijd in deze regio. De band die we met onze klanten hebben is meestal een zakelijke. Maar we willen nu eens iets terug doen en zo die band ook een maatschappelijke tint meegeven. En omdat het thema van De Hypotheker al jaren is: de financiële dienstverlener die zich wél om je toekomst bekommert was de keus snel gemaakt om iets voor de kinderen in Rotterdam te doen. Want kinderen zijn natuurlijk de toekomst!

Meedoen?
Alle basisscholen in de betreffende deelgemeenten van Rotterdam ontvangen een brief waarin staat hoe zij zich kunnen aanmelden voor de actie. Meedoen kan door een brief of een e-mail op te sturen waarin duidelijk wordt gemaakt waarvoor het geld nodig is. Dit kan eventueel aangevuld worden met bijvoorbeeld een leuke videoboodschap, fotos, kunstwerken of tekeningen. De drie vestigingen loven ieder twee prijzen uit van 1.500,- en 1.000,-. De jury, bestaande uit medewerkers van de drie vestigingen bepaalt welke zes inzendingen hebben gewonnen. We beoordelen de inzendingen op hoe nuttig en noodzakelijk ze zijn, licht Robert Dijk toe. En uiteraard komt er ook gevoel bij kijken. Want het gaat niet alleen om de harde cijfers. Het gevoel moet ook goed zijn.

Inzendingen kunnen voor 31 oktober langs gebracht worden op de vestiging of per e-mail of post gestuurd worden naar: De Hypotheker IJsselmonde, Lotustuin 99, 3078 KL Rotterdam of mailen naar syama.ramcharan@hypotheker.nl

Over De Hypotheker
De Hypotheker wil er in haar dienstverlening voor zorgdragen dat de consument de juiste financiële beslissingen neemt. Van het kopen van een huis tot en met de oudedagsvoorziening krijgt de consument op zijn persoonlijke financiële situatie toegesneden advies. De Hypotheker bemiddelt tussen klanten en aanbieders van financiële producten, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Daarmee is De Hypotheker de grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van hypotheken en financiële adviezen. De franchiseketen heeft ruim 160 vestigingen, verspreid door het hele land. Op alle vestigingen zijn hypotheekadviseurs in dienst. In ruim twee derde van de winkels is tevens een financiële coach werkzaam. De hypotheekadviseurs en de financiële coaches hebben landelijk erkende diplomas op hun vakgebied en beschikken over ruime ervaring. De Hypotheker biedt naast persoonlijk advies ook een uitgebreide website met online diensten, waar de consument zich uitgebreid kan oriënteren en een eerste advies kan krijgen. De Hypotheker bestaat ruim 20 jaar en heeft inmiddels aan 350.000 klanten hypotheekadvies en financieel advies gegeven.

Omdat prettig wonen niet voor iedereen altijd vanzelfsprekend is, is De Hypotheker structureel sponsor van Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Zij kunnen er met hun ouders in een ontspannen omgeving genieten van alle (aangepaste) comfort die zij thuis vaak niet hebben.