Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Chain Connection haalt 2500 euro op voor het goede doel Succesvolle veiling voor de Giving Back Foundation

Utrecht, 25 september 2008 - De nieuwste notebooks, mobieltjes, software en nog veel meer moois werd op maandag 8 september tijdens een spetterende veiling onder de hamer gebracht. De opbrengst van de veiling _ door The Chain Connection georganiseerd tijdens de Dealer Info Dagen _ was maar liefst 2500 euro voor The Giving Back Foundation.

Mooie ICT producten aanschaffen en tegelijkertijd een goed doel ondersteunen. Dat kon tijdens de afgelopen Dealer Info Dagen, waar The Chain Connection in opdracht van Sala Communications op maandag 8 september de goed bezochte veiling organiseerde. In totaal gaven de sponsoren in totaal voor maar liefst 5000 euro aan retailwaarde aan producten weg.

Jimmy Geduld
Onder grote belangstelling werden de aangeboden producten door veilingmeester Hennie Jansen van The Chain Connection geveild. Jimmy Geduld, onder andere bekend van GTST, nam als enthousiaste ambassadeur van de Giving Back Foundation de cheque, ter waarde van 2500 euro, in ontvangst. De opbrengst van de veiling gaat in zijn geheel naar de Giving Back Foundation. Het doel van deze stichting is het begeleiden van talentvolle en ambitieuze scholieren. Vanwege hun achtergrond hebben deze studenten over het algemeen minder perspectieven om hun talenten te benutten. Door hen te stimuleren en te begeleiden, kunnen zij zich ontwikkelen tot succesvolle volwassenen in de Nederlandse samenleving. Meer informatie op www.givingback.nl

De volgende bedrijven leverden een bijdrage aan de veiling: XXodd notebook ((900 euro); MSI notebook (ongeveer 600 euro); Kaspersky Anti-Virus pakketten (meer dan 1000 euro); Abbrazzio notebooktas; Icidu notebooktas; Panda 3 x Security pakketten; Conceptronic Multi media speler ; Brightpoint 2 mobile telefoons waaonder de Porsche; Asbis met hoofdtelefoons van Canyon; KPN jaarabonnementen; Blackberry met de Blackberry Curve; Netgear met storage oplossing ReadyNAS; WeCare met hoofdtelefoons en Mindtime Backup 2 jaarabonnementen op remote beheer.
---