Ingezonden persbericht


persbericht

Wiertz Personeelsdiensten opent vanaf deze week nieuwe vestiging in Parkstad Limburg stadion

De van oorsprong Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten opent deze week wel een heel bijzonder filiaal. Het uitzendbureau liet als nieuwe vestigingslocatie n.l. het oog vallen op de ontwikkeling in en rondom het Parkstad Limburg Stadion. Hier heeft men op een prominente plek een grote ruimte van bijna 300 m2 ingericht. "Wat ons aan deze plek bijzonder aanspreekt is dat het er wemelt van bezoekers" aldus de kersverse kantoormanager Lizet Jurgens. "Dat komt omdat het stadion uitstekend bereikbaar is en centraal ligt. Door het uitgebreide winkel aanbod is er voor elk wat wils. Tussen al die bezoekers bevinden zich steeds mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Wat wij gaan doen is al die mensen in contact brengen met vacatures en Limburgse werkgevers."

Wiertz Personeelsdiensten zal in het filiaal Parkstad Limburg Stadion voor het eerst gaan werken met een nieuw concept. Werkzoekenden krijgen via allerlei digitale technieken uitgebreidere vacature-informatie dan gewoonlijk. Daarnaast vinden er doorlopend themaweken plaats. Tijdens deze themaweken zijn werkgevers persoonlijk ter plekke om te spreken met kandidaten.

Het team Parkstad Limburg Stadion wordt gevormd door kantoormanager Lizet Jurgens en intercedenten Mirte Sneevliet en Ramona Schulteis. De drie dames zijn apetrots op hun nieuwe filiaal. Ze hopen de komende maanden dan ook veel werkzoekenden en werkgevers te mogen begroeten in hun kantoor. Maar vooral gaan ze er voor zorgen dat er veel vacatures ingevuld zullen worden!

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact op nemen met Rik Franssen, hoofd sales support, 045-5639240

Eurodepark 1-29

6461 KB Kerkrade

T (045) 563 92 40

F (045) 563 92 45

E a.buck@wiertz.com

---- --