Persbericht

HP introduceert HP Pavilion Special Edition HDX9480

AMSTELVEEN, 16 september 2008 -- HP introduceert vandaag de HDX9480 all-in-one notebook PC voor de Nederlandse markt. Door het uitzonderlijk grote high performance beeldscherm van 20,1-inch leent de HDX9480 zich goed voor intensief gamen en high-end entertainment. De HDX is de oplossing voor consumenten die twijfelen tussen een notebook en een desktop PC.

De HP Pavilion HDX Entertainment Notebook PC is een home theater en een notebook PC die qua prestaties zeker niet onderdoet voor een desktop computer - en dat alles gecombineerd in een slank, elegant en artistiek glimmend zwart design.

Het 20.1 inch HDX Brightview beeldscherm zorgt voor een vlijmscherp beeld door de helderheid, contrast ratio en kleurenintensiteit. Twee scharnieren zorgen ervoor dat het scherm op de gewenste hoogte ingesteld kan worden. In combinatie met de grote vaste schijf is de HDX de ideale PC om foto's of video's op te bewerken.

De HP Pavilion HDX PC is voorzien van de nieuwste technologieën en beschikt over 512MB dedicated graphics en een Intel(TM) Core(TM) 2 Duo processor. De notebook PC biedt een realistische home theater ervaring, dankzij een uitgebreid entertainment pakket: DVDRW, geïntegreerde TV tuner en Altec Lansing(TM) speakers met geïntegreerde sub-woofer.

Prijs en beschikbaarheid

De HP HDX9480 Special Edition zal begin oktober bij een beperkt aantal retailers in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn. Adviesprijs is ¤ 1.599,- inclusief BTW.

Over HP
HP, 's werelds grootste technologiebedrijf, maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al haar klanten -- van de individuele consument tot de grootste multinational. Het portfolio omvat printing en personal computing producten, IT services, software en IT oplossingen. HP heeft op 26 augustus 2008 de overname van EDS voltooid.

Meer informatie over HP (NYSE: HPQ), inclusief links naar RSS feeds, is te vinden op www.hp.com.

Hi-res beeldmateriaal van de HDX9480 all-in-one notebook PC kunt u opvragen bij Aafke van Daelen van Hill & Knowlton 020-4044707, hpnlpressoffice@hillandknowlton.com

Contact voor de redactie:

Els Ossewaarde, Country Category Manager HP, Personal Systems Group

Els.Ossewaarde@hp.com


+31 30 2222737