Ingezonden persbericht


Aladdin-antipiraterijtool HASP SRM nu ook voor Mac

IJsselstein, 16 september 2008 â¤* Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, voegt een Envelope toe aan zijn kopieerbeveiligingssoftware Aladdin HASP SRM voor automatische file-wrapping van software ontwikkeld voor het Apple Macintosh-besturingssysteem.

Software-uitgevers die Mac-software ontwikkelen, profiteren nu van dezelfde automatische file-wrapping-opties als die, welke de huidige HASP SRM Envelope-klanten gebruiken voor Windows en Linux. Binnen enkele minuten verpakt de HASP SRM Envelope applicaties met een solide HASP SRM-antipiraterij- en intelligente eigendombescherming. De Envelope zet de software veilig op de HASP SRM USB-stick. Dit voorkomt oneigenlijk gebruik en beschermt tegen reverse engineering. De HASP SRM Envelope omvat universele binaire ondersteuning en een GUI (Graphical User Interface) voor eenvoudiger gebruik.

'Aladdin is verheugd om software-uitgevers te ondersteunen, die werken met drie verschillende besturingssystemen. Dit doen we door tijdsbesparende tools te leveren, zodat ontwikkelaars zich puur kunnen richten op hun kernwerkzaamheden', zegt Laila Arad-Allan, vicepresident Software Digital Rights Management van Aladdin Knowledge Systems. 'Dat Envelope nu Windows, Linux en Mac ondersteunt, versterkt de marktleidende positie van HASP SRM in de DRM-markt. Daarnaast bewijst het dat we softwareontwikkelaars altijd willen voorzien van de meest geavanceerde softwarebeschermings- en licentieoplossingen.'

Prijzen en beschikbaarheid

Aladdin HASP SRM is per direct verkrijgbaar via het wereldwijde netwerk van Aladdin-vestigingen en geautoriseerde HASP-leveranciers. De HASP SRM Developer Kit is gratis te downloaden. De prijzen voor hardware- en softwarematige Protection Keys en productactivering verschillen per type en aantal. Bestaande HASP SRM-klanten kunnen de Mac Envelope-update gratis downloaden via: www.aladdin.com/srm#srm_cd.

Over Aladdin HASP

De Aladdin HASP-serie van Software-DRM-producten is wereldwijd de eerste keus van software-uitgevers. HASP voorziet softwareontwikkelaars van krachtige oplossingen voor de bescherming, licentiëring en distributie van software. Hiermee kunnen zij hun intellectuele eigendom beschermen, meer klanten bereiken door uitbreiding van licentiemodellen en inkomsten laten stijgen door het illegaal kopiëren van software te voorkomen. Zie ook www.aladdin.com/HASP.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging. Aladdin-klanten, variërend van softwareleveranciers tot en met bedrijven in uiteenlopende sectoren, profiteren van een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content. De Aladdin-oplossingen beschermen applicaties, internetgebruik

en -toegang en bedrijfsinformatie, en stimuleren de productiviteit. Het Benelux-hoofdkantoor van Aladdin is gevestigd in IJsselstein.

Ingezonden persbericht