Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DORDRECHT 16 september 2008

De Hoop organiseert speciale avond voor radiomakers- en liefhebbers

DORDRECHT Donderdag 25 september 2008 organiseert Stichting De Hoop een speciale avond voor radiomakers- en liefhebbers. De avond begint om 17.30 uur met een warm en koud buffet en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Om 19.00 uur start een programma met onder andere Henrik-Willem Hofs, NOS-correspondent. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze gratis avond opgeven via info@dehoopradio.nl. De avond wordt gehouden in het Media- en Congrescentrum op Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht.

De Hoop gelooft dat voor er voor ieder mens hulp mogelijk is. Zij heeft het verlangen om deze boodschap van hoop wereldwijd te laten horen. De Hoop maakt daarom radioprogramma s onder de noemer De Hoop Magazine en stelt deze gratis ter beschikking aan radio-omroepen via www.dehoopradio.nl. De Hoop Magazine is landelijk te beluisteren via GrootNieuwsRadio 1008AM.

De radio-avond is bedoeld voor (amateur) programmamakers en voor een ieder die geïnteresseerd is in alles op radiogebied. Henrik-Willem Hofs is verslaggever en NOS-regiocorrespondent. Tijdens de radio-avond geeft hij onder andere tips voor het aantrekkelijk maken en houden van radioprogramma s- en items. Bezoekers krijgen daarnaast informatie over het werk en de radioprogramma s van De Hoop. Ook kunnen zij de radiostudio van De Hoop bezichtigen.

Stichting De Hoop is een GGZ-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van verslaving, psychosociale en psychiatrische problematiek. Ook heeft De Hoop preventieprojecten voor kinderen, tieners, jongeren en ouders.