Performance Solutions neemt Result Training & Consultancy over


Positieve match tussen twee gerenommeerde trainingsbureaus met beide eigen filosofie

HOOFDDORP, 20080916 -- Performance Solutions neemt per september 2008 vrijwel alle activiteiten over van Result Training & Consultancy. De activiteiten van Result worden onder dezelfde naam voortgezet in een zusterbedrijf van Performance Solutions.

Performance Solutions zocht al enige tijd naar kansen om de marktpositie verder uit te bouwen. Door de goede fit tussen de twee organisaties is de overname een absolute aanwinst voor Performance Solutions en haar klanten.

André Wiringa, CEO van Performance Solutions, vertelt: "Ik ben erg trots op de overname van Result Training & Consultancy. Hiermee gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Result werkt immers, net als wij, voor uitdagende opdrachtgevers en heeft een prachtig portfolio. Natuurlijk kijk ik uit naar een leuke samenwerking met alle nieuwe collega's."

Result is een bureau met professionele trainers, coaches en assessoren. Het bedrijf werkt voor indrukwekkende opdrachtgevers als Sanoma Uitgevers, TNT Post, Red Bull Nederland, PepsiCo International Nederland en Schuitema. Result richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van mensen vanuit een gestructureerd plan, gericht op resultaat.

Performance Solutions helpt organisaties al meer dan 21 jaar om van hun business een beleving te maken. Dit doet het bedrijf vooral op basis van co-creation. Omdat beleving leidend is in hun visie op ontwikkelen, werken zij met een andere aanpak dan traditionele trainingsbureaus. Een betere klant- en gastbeleving leidt automatisch tot beter rendement. Dit heeft Performance Solutions in de praktijk bewezen bij tevreden opdrachtgevers als Nokia, ABN AMRO, Holland Casino, het WestFries Gasthuis, NH Hoteles en Renault Nederland.

Wiringa: "Met de overname van Result versterken we ons fundament en kunnen we stevig doorbouwen. Waar Performance Solutions juist ondersteunt in transitie van business naar beleving, werkt Result vooral aan ontwikkeling van- en het trainen op proces en direct resultaat..."





Ingezonden persbericht