Siemens

Persbericht

0807.114

Den Haag, woensdag 23 juli 2008

Siemens organiseert in september Aandrijfdagen

Van 16 t/m 26 september organiseert Siemens Nederland voor haar relaties een aantal dagen waarop alle facetten van de aandrijftechniek de revue passeren. Zo zijn er bijvoorbeeld dagen voor aandrijftechnologie, energiebesparing, standaard aandrijvingen, de verspanings- en de verpakkingsbranche. Locaties zijn de Arena in Amsterdam en het Siemens hoofdkantoor in Den Haag.

Vanwege de grote belangstelling voor die verschillende aspecten van de aandrijftechniek aspecten die op een beurs onvoldoende belicht kunnen worden - organiseert Siemens Nederland dit jaar interactieve bijeenkomsten voor haar relaties. De aftrap is op 16 september voor de verpakkingsbranche. Op 17 september vindt een dag plaats in samenwerking met Siemens partner Bosma & Bronkhorst en op 19 september worden de standaard aandrijvingen onder de loep worden genomen. Op 22 september ligt de focus op de verspaningsbranche, 23 september staat in het teken van de aandrijftechnologie en 26 september is speciaal gereserveerd voor energiebesparing.

De verschillende dagen kennen verschillende aanvangstijden en zijn gratis toegankelijk. Voor meer informatie kunt u bellen met (070) 333 1682. U kunt zich aanmelden per e-mail op drives.nl@siemens.com

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos
Tel: (070) 333 2325,
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: klik hier