Den Haag Marketing

PERSBERICHT

11 augustus 2008

Prominente plaatsen op Prinsjesdag

DEN HAAG - Op dinsdag 16 september vormt Den Haag weer het decor van Prinsjesdag. Tijdens deze derde dinsdag van september leest de koningin de troonrede voor en presenteert hiermee de regeringsplannen voor het komende jaar. Prinsjesdag zou echter niet compleet zijn zonder de koninklijke rondrit van de Gouden Koets, de balkonscène met leden van het Koninklijk Huis en de (artistieke) hoedenparade van de vrouwelijke genodigden in de Ridderzaal.

De beste plek om het spektakel te bekijken is vanaf de speciale Prinsjesdagtribune op het Lange Voorhout. Naast losse tribunekaarten zijn bij de VVV speciale Prinsjesdag arrangementen te krijgen. Om zeker te zijn van een plek wordt aangeraden om vóór 1 september te boeken.

Prinsjesdag arrangement E 13,95
- Plaatsbewijs op de speciale Prinsjesdagtribune


- Consumptie bij de tribune


- Wandelboekje "Koninklijke Kilometers"
- Souvenir Ter voorbereiding kan aan de hand van het boekje 'Koninklijke kilometers' een wandeling gemaakt worden langs koninklijke plaatsen in Den Haag. Vanaf de speciale tribune op het statige Lange Voorhout is het beste zicht op de koninklijke stoet die tweemaal voorbij trekt. Een "lady speaker" zal de passage en de samenstelling van de stoet verslaan. De troonrede kunt u beluisteren en zien op een groot scherm dat goed zichtbaar is van af de tribune.

Prinsjesdag VIP arrangement E 32,50


- Koffie met oranje gebak en een oranjebittertje
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Plaatsbewijs op de speciale Prinsjesdagtribune


- Consumptie bij de tribune Onder begeleiding van een gids wordt een stadswandeling gemaakt langs koninklijke plaatsen in Den Haag, met een stop in het Parkhotel voor een kopje koffie met oranje gebak. Vanaf de speciale tribune op het statige Lange Voorhout is het beste zicht op de koninklijke stoet die tweemaal voorbij trekt. Een "lady speaker" zal de passage en de samenstelling van de stoet verslaan. De troonrede kunt u beluisteren en zien op een groot scherm dat goed zichtbaar is van af de tribune.

Reserveringskosten zijn E 1,50 per boeking (gemaakte reserveringen zijn niet meer te annuleren) VVV / Den Haag Marketing

Afdeling Reserveringen

T: 070 338 58 00 (dagelijks bereikbaar)

E: reserveringen@denhaag.com


---
Noot voor redacties:



Den Haag Marketing