Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 16 september

* Rotterdam: Beroving vrouw

* Zwolle: Getuigenoproep

* Asten/Heusden: Diefstal uit woning

* St.Oedenrode: Zakkenrollen

* Rotterdam: Woninginbraak

* Scheveningen: Overval juwelier

* Heerlen: Overval snackbar

* Wezep: Poging inbraak postkantoor

* Weert: Brandstichting papiercentrale

* Amstelveen: Overval C1000

* Resultaten en opgeloste zaken

Rotterdam: Beroving vrouw
Vrijdagavond 1 augustus wordt een 22-jarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel op station Capelsebrug in Rotterdam door een man bedreigd met een gasbrander en beroofd van haar tas. Niemand in de volle metro doet iets tegen de man, maar hij staat herkenbaar op bewakingsbeelden.

Scheveningen: Overval juwelier
Dinsdag 3 juni is Alpin juweliers aan de Palacepromenade in Scheveningen overvallen. Twee jongemannen stappen, rond 10.40 uur, de zaak binnen. Van de twee daders zijn bewakingsbeelden als ze in de Promenade rondhangen.

Weert: Brandstichting papiercentrale
In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 november 2007, tussen 04.00-05.20 uur, is de oudpapiercentrale Wiermans in Weert in brand gestoken.

Amsterveen: Overval C1000
Op zaterdag 16 februari werd de C1000 aan de Parlevinker in Amstelveen overvallen. Op dat moment zijn er alleen medewerkers aanwezig, die worden hard aangepakt. Van de daders zijn geluidsopnamen als ze in de vluchtauto zitten.

Zwolle: Getuigenoproep overval
Afgelopen donderdagmiddag 11 september is tijdens een overval aan de Thorbeckegracht in Zwolle een 24-jarige man vermoedelijk met een boksbeugel op zijn hoofd geslagen. De politie zoekt getuigen van de overval en heeft signalementen van de daders.

Asten-Heusden: Diefstal pinpas
Dinsdag 6 mei, tussen 13.15-15.00 uur, is er ingebroken in een boerderij aan de Spechtstraat in het Brabantse Asten-Heusden.

St.Oedenrode: Zakkenrollen
In het Brabantse St.Oedenrode is vrijdag 2 mei, tussen 09.00-10.00 uur, de blauwe portemonnee van een 80-jarige vrouw uit haar tas gestolen.

Rotterdam: Woninginbraak
Zaterdag 22 maart, tussen 09.00-22.00 uur, is in een woning aan het Zuideinde in Rotterdam ingebroken. Naast een dames- en herenfiets uit de garage zijn er uit de woning een muntenverzameling en een pinpas weggenomen.

Heerlen: Gewapende overval
Zaterdag 31 augustus, rond 22.45 uur, dook een gewapende man over de toonbank van "Friture 't Heuvelke" in Heerlen en deed een greep in kassa.

Wezep: Poging overval
Woensdag 27 augustus, rond 08.30 uur, dringen twee mannen het postkantoor aan de Clematisstraat in Wezep binnen. Er zijn bewakingsbeelden als ze de toegangsdeur van het postkantoor proberen stuk te slaan, één van de mannen is daarbij zeer goed in beeld.