Ingezonden persbericht


Persbericht
Nieuwe websites Denemarken voor 50-plusser

Dansk Feriehus Bookingburo (DFB) presenteert twee nieuwe websites tijdens de 50PlusBeurs in Utrecht. De websites Beleef-Denemarken.nl en Oost-Denemarken.nl zijn speciaal gericht op de 50-plusser. De sites zijn overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Al met een paar simpele handelingen kan men een vakantie boeken. Naast de gebruikersvriendelijkheid laten de websites zien waarom Denemarken een ideaal vakantiegebied is voor de 50-plusser van tegenwoordig.

Beleef-Denemarken.nl
Verrassend mooie landschappen, vriendelijke mensen, volop rust en ruimte, en dat allemaal zo dichtbij. Beleef-Denemarken.nl toont de mogelijkheden van vakantieland Denemarken voor de 50-plusser. De site bevat veel afbeeldingen, duidelijke teksten en informatie over bezienswaardigheden, uitstapjes, overnachtingen en rondreizen in vakantieland Denemarken.

Oost-Denemarken.nl
In het hart van Denemarken liggen de eilanden Sjælland, Møn en Lolland-Falster, samen ook wel Oost-Denemarken genoemd. Een regio met veel natuur, cultuur en ontspanning vlakbij de Deense hoofdstad Kopenhagen. Oost-Denemarken.nl bevat informatie over bezienswaardigheden, uitstapjes en overnachtingen in Oost-Denemarken. Bij een reservering via Oost-Denemarken.nl ontvangt men 5% korting op de accommodatie én de veerdienst Puttgarden - Rødby.

50PlusBeurs
Dansk Feriehus Bookingburo is gespecialiseerd in vakanties naar Denemarken en heeft ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van vakanties. DFB is van 17 tot en met 21 september tijdens de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht te vinden op de Denemarken stand van Visit Denmark. Op de stand kunt u terecht voor inspiratie en informatie over vakantieland Denemarken.

Beursaanbieding 'Dwars door Denemarken'
Speciaal voor de 50PlusBeurs heeft DFB een rondreis 'dwars door Denemarken' samengesteld. Deze beursaanbieding is een 9-daagse autorondreis langs de mooiste plekjes van Denemarken. Men overnacht in authentieke Deense Kro's - typisch Deense herbergen.

Midwolda, 16 september 2008