Ingezonden persbericht


Stop Kindermisbruik benoemt directeur Marketing en Communicatie

Evelien Hölsken zet haar ervaring in voor de stichting van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Arjan Erkel

Amsterdam, 16 september 2008 - Stop Kindermisbruik heeft haar vacature voor directeur Marketing en Communicatie ingevuld door de aanstelling van Evelien Hölsken (38).

Hölsken wordt bij de stichting verantwoordelijk voor het werven van fondsen, het geven van voorlichting en het organiseren van lobby-activiteiten. Daarnaast geeft zij samen met het externe communicatiebureau het marketing- en communicatiebeleid vorm.

Hölsken is onder meer vijf jaar bij Plan Nederland als fondsenwerver en projectcoördinator Azië werkzaam geweest. Ook was zij directeur van de stichting Return and Progress. Daarnaast houdt zij zich actief bezig met sociaal verantwoord ondernemen via haar eigen bedrijf Zippa Design.

Stop Kindermisbruik voert strijd tegen kindermisbruik in ontwikkelingslanden. De stichting streeft een wereld na waarin kinderen niet langer slachtoffer zijn of worden van misbruik, in de breedste zin van het woord. Dit bereikt de stichting door projecten te ondersteunen die worden uitgevoerd door lokale partnerorganisaties over de hele wereld.

Door gerichte voorlichting, via scholen en media wil Stop Kindermisbruik het bewustzijn vergroten van het bestaan van kindermisbruik en de schaal waarop dit, wereldwijd, nog altijd voorkomt.

Initiatiefnemers van de stichting zijn Yolanthe Cabau van Kasbergen (tevens ambassadrice) en Arjan Erkel. Zij worden bijgestaan door Roelof van Laar, directeur Beleid en Projecten, en Evelien Hölsken, directeur Marketing en Communicatie.

www.stopkindermisbruik.nl



Ingezonden persbericht