Ingezonden persbericht


Persbericht

Van Gansewinkel vestigt hoofdkantoor op Flight Forum in Eindhoven

Eindhoven, 16 september 2008 ­ De Van Gansewinkel Groep (afvaldienstverlening, grondstoffenherwinning en energieproductie) heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor haar nieuwe hoofdkantoor op Flight Forum 240 in Eindhoven. Het gebouw beschikt over ca. 8.119 m² kantoorruimte en 145 parkeerplaatsen en is centraal gelegen op kantoren- en bedrijvenpark Flight Forum. Verhuurder is IVG Institutional Funds GmbH. Het recent opgeleverde gebouw was aanvankelijk verhuurd aan Getronics ter uitbreiding van het naastgelegen kantoorgebouw. Getronics besloot echter vanwege een gewijzigde huisvestingsstrategie het gebouw niet te gaan betrekken. Door de verhuur aan Van Gansewinkel Groep kon Getronics van haar huurverplichting worden ontslagen. Getronics werd begeleid door DTZ Zadelhoff, collegiaal met Bossers & Fitters. De vastgoed maatschappij van Van Gansewinkel Groep, Robesta Vastgoed B.V., werd geadviseerd door Jones Lang LaSalle.

De Van Gansewinkel Groep staat voor integrale afvaldienstverlening en betrouwbare milieuoplossingen in acht Europese landen. Als specialist in het inzamelen, overslaan, recyclen en verwerken van alle soorten afval leveren 6.500 medewerkers dagelijks dé oplossing voor de zeer uiteenlopende afvalvraagstukken van de klanten. De Van Gansewinkel Groep heeft haar thuismarkt in de Benelux en is ook actief in Tsjechië, Polen, Frankrijk, Engeland en Portugal. In het nieuwe hoofdkantoor brengt Van Gansewinkel de activiteiten onder die nu nog worden uitgevoerd vanuit de drie vestigingen in de regio Eindhoven en Rotterdam.

­ einde bericht ­

Nader informatie Van Gansewinkel Groep: Marc Ruis, woordvoerder, tel. 06-53745234

Over Jones Lang LaSalle
Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL), het enige bedrijf in vastgoedservices- en vermogensbeheer dat voor het 3e achtereenvolgende jaar voorkomt in FORBES magazines " 400 beste grote bedrijven", heeft wereldwijd circa 180 kantoren en opereert in meer dan 700 steden in 60 landen. Met een omzet van meer dan $ 2.7 miljard in 2007, biedt de organisatie brede geïntegreerde vastgoed- en investment management expertise aan eigenaren, gebruikers en beleggers op lokaal, regionaal en mondiaal niveau. Jones Lang LaSalle is marktleider op het gebied van vastgoed- en corporate facility management services met wereldwijd een vastgoedportefeuille van meer dan 120 miljoen m2.
LaSalle Investment Management, het onderdeel van het bedrijf dat investment management activiteiten voor haar rekening neemt, behoort tot één van 's wereld grootste investment management bedrijven ter wereld. Zij beheren een totaal vermogen van circa US$ 54 miljard. Voor meer informatie kijk op onze website www.joneslanglasalle.com.

Contact: John Rovers
Phone: (040) 2 500 100
Email: john.rovers@eu.jll.com




---- --