Ingezonden persbericht


Aan medewerkers pers, radio en televisie

Onderwerp: agenda van representatieve activiteiten College van B&W van Rijswijk

Rijswijk, 16 september 2008
X = aanvulling/mutatie

Deze agenda bevat een aantal voorlopig vastgestelde representatieve activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van Rijswijk. Datum en inhoud kunnen nog gewijzigd worden. Is dit het geval, dan worden die wijzigingen in de volgende weekagenda verwerkt. Mocht er tussentijds twijfel ontstaan of een bepaalde handeling al of niet zal doorgaan, stelt u zich dan even in verbinding met Communicatie gemeente Rijswijk, (070) 326 18 89/(06) 23 89 89 06.

X Op woensdag 17 september brengt burgemeester Van der Wel om 13.30 uur een felicitatiebezoek aan mevrouw M.W.I. Van Vliet-Allers aan de Hilvoordestraat 59. Mevrouw Van Vliet-Allers is vandaag op 16 september 100 jaar geworden.

X Op vrijdag 19 september opent wethouder Jense om 17.15 uur het Rijswijkse Sportcafé in het Sir Winston Leisure Center, Generaal Eisenhowerplein 27. De gemeente Rijswijk heeft vanuit sportbeleid het initiatief genomen om een sportcafé in het leven te roepen. Het doel van het sportcafé is om op een informele manier de contacten tussen de sportverenigingen, het bedrijfsleven, de sportbonden en de gemeente tot stand te brengen en zo een win-win situatie te creëren waar zowel de sporter als het bedrijfsleven voordeel aan heeft. Door de samenwerking tussen RTV Rijswijk, Sir Winston en de gemeente Rijswijk is het sportcafé een feit.

X Op woensdag 24 september vindt om 16.30 uur een naturalisatiebijeenkomst plaats in het stadhuis van Rijswijk. Burgemeester Van der Wel zal de nieuwe Nederlanders welkom heten. Tijdens de ceremonie in de trouwzaal van het stadhuis wordt het schriftelijk besluit tot verkrijging van het Nederlanderschap uitgereikt.

---- --