Gemeente Hattem

Intentieverklaring moet openbare zwemgelegenheid in Hattem zekerstellen

Stichting Beheer Multifunctioneel Centrum en gemeente Hattem slaan handen ineen

Hattem, 16-9-2008 ­ Hattemm moet een openbare zwemgelegenheid houden. Daarom hebben de gemeente Hattem en de Stichting Beheer Multifunctioneel Centrum dinsdagmiddag 16 september een intentieverklaring ondertekend waarin zij het belang van een openbare zwemgelegenheid centraal stellen.

De beide partijen zijn met elkaar overeen gekomen dat zij in goed overleg en op de kortst mogelijke termijn zullen onderzoeken op welke wijze en onder welke condities de exploitatie van zwembad de Watermulder tijdelijk kan worden voortgezet. Zodanig dat de exploitatie niet onderbroken wordt per 1 januari 2009. Partijen zullen daarbij ook onderzoeken op welke wijze elk der partijen hierbij betrokken kan worden, welke samenwerking mogelijk is en hoe deze gestalte gegeven kan worden.

Daarnaast hebben beide partijen afgesproken te onderzoeken of en zo ja op welke wijze zij tot samenwerking kunnen komen ten behoeve van de realisatie en exploitatie van een nieuw zwembad in de nabijheid van multifunctioneel centrum De Marke.


---