LLiNK


-PERSBERICHT-

Màxima = LLiNK!

Màxima steekt op Prinsjesdag de handen uit de mouwen voor omroep LLiNK. Onder begeleiding van twee bodyguards verraste de prinses een uitzinnige mensenmassa bij Paleis Noordeinde met een persoonlijke boodschap: Red de groenste omroep! Word LLiNK!

Als de omroep op 1 april 2009 niet over 150.000 leden beschikt valt het doek voor LLiNK. Daarom voert de groenste omroep sinds dit voorjaar campagne. Op 1 september lanceerde LLiNK bovendien de actie:

Verander de wereld met een filmpje. LLiNK helpt met een ton!

LLiNK draagt niet alleen met haar programmering, maar ook met deze campagne een steentje bij aan een betere wereld. De omroep zet voor ieder nieuw lid ¤ 2,- opzij in een actiefonds. Op 20 november worrdt tijdens een live ledenwerfshow op Nederland 3 bekend gemaakt hoe het totaalbedrag ter waarde van ¤ 100.000,- wordt verdeeld onder de prijswinnaars van de winnende filmpjes. In overleg met een deskundige adviesraad wordt vervolgens bepaald hoe het geld wordt besteed.

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


---


Noot voor de redactie,

LLiNK