Gemeente Westvoorne


Stichting Golfers voor Golfers deelt opnieuw forse bedragen uit

Op woensdag 10 september 2008 overhandigde mevrouw Plandsoen van de Stichting Golfers voor Golfers wederom waardecheques aan diverse welzijnsorganisaties.

De overhandiging vond plaats in het gemeentehuis van Westvoorne, in het bijzijn van burgemeester De Jong. De Stichting Golfers voor Golfers schonk 3.500,- aan de Stichting Vrouwen voor Vrouwen, 3.500,- aan het Agathahuis en 4.500,- is geschonken aan de Stichting Alzheimer.

Stichting Golfers voor Golfers

De Stichting Golfers voor Golfers is in 1989 opgericht om een veelbelovend golftalent te ondersteunen. Deze jongeman van 17 jaar lid van de golfclub Kleiburg- kreeg een herseninfarct en raakte eenzijdig verlamd. Zijn droom om golfprofessional te worden viel op dat moment in duigen. Een aantal betrokken leden waaronder de onlangs overleden

Daan Plandsoen- trokken zich zijn lot erg aan. Het plan werd opgevat om een Stichting in te richten die door het organiseren van evenementen geld bijeen kon brengen om de jonge sporter alsnog de kans te geven zijn droom te verwezenlijken. Dat is ruimschoots gelukt! Het veelbelovende talent is inmiddels al jaren een golfprofessional en hoeft financieel niet meer te worden ondersteund. Mede daardoor én door het feit dat de voorzitter onlangs is overleden vond zijn echtgenote de tijd rijp om de Stichting op te heffen en het resterende bedrag een goede bestemming te geven.

Meer informatie:

www.vrouwenvoorvrouwen.nl

www.gemiva-svg.nl

www.laurens.nl/olaertsduyn